FOLLOW US: facebook twitter

Προδόθηκε από την κούραση

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Η προϊστορία στο “Nick Galis Hall” συνεχίστηκε για τον Κόροιβο για τρίτη συνεχή φορά. Ο Άρης παρότι τα βρήκε σκούρα ως το 25΄ (55-53), εν τούτοις βρήκε τον τρόπο να ξεσπάσει και με ένα 14-0, ξέφυγε των «Μπλε» και τελικά έπιασε κατοστάρα (100-79). Μέχρι το 25΄ ήταν παιχνίδι απειροελάχιστων διαφορών, με τον Κόροιβο να κερδίζει τις εντυπώσεις!

*Όμως ο Κόροιβος κουράστηκε, αφού στηρίχτηκε σε 4 παίκτες και το Μιχάλογλου να αγωνίζεται για πρώτη φορά 27 λεπτά. Ακόμη, ο Μακ Κλέλαν ήταν (λογικά) εκτός κλίματος στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ ο Σαχπατζίδης βγήκε στο 25΄ με 5 φάουλ. Ακόμη δεν αγωνίστηκε ούτε ο Πόλαρντ.

*Κρατούν λοιπόν στον Κόροιβο την απόδοση ως το 25΄ και προετοιμάζονται για το παιχνίδι της χρονιάς με τον Απόλλωνα. Ως τότε θα έχει βρεθεί και ο ψηλός σε αντικατάσταση του Χολ, όπως είπε και ο Καλαμπάκος, μετά το τέλος του αγώνα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά του!

Η πιο μεγάλη νίκη του ΠΑΟΒ

Τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη ως τώρα νίκη του, ως την επόμενη, πέτυχε ο ΠΑΟΒ στα Λουτρά. Του έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του Αιολικού και προχτές τον στραπατσάρισε! Νίκησε 2-1 και μάλιστα με ανατροπή και χωρίς τρεις βασικούς (Γούρμος, Βατσής, Ανδριέλος). Είχαμε γράψει πως ο ΠΑΟΒ πάει στο νησί χωρίς φόβο και με πάθος και είχαμε επισημάνει ποικιλοτρόπως την ανωτερότητα της «Μπάρτσα» σε άμυνα και επίθεση.

*Πλήρης δικαίωση της στήλης. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου ξεπέρασε το σοκ του γκολ των γηπεδούχων, πίστεψε στον εαυτό της (ο ένας παίκτης για τον άλλον και όλοι μαζί για την ομάδα). Ο Νικολόπουλος σπεσιαλίστας στα πέναλτι πέτυχε το τρίτο φετινό του γκολ και ο Καρούτης (που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, γιατί μπαίνει κυρίως αλλαγή), το άλλο, που είναι το δεύτερο φετινό του!

*Το πέναλτι κέρδισε ο προωθηθείς Σιδέρης σε ανατροπή του! Ήταν καλή η διαιτησία του Πειραιώτη ρέφερι Πουλόπουλου!

*Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι ο Ντόμας είχε σουτ στο δοκάρι στο 80΄.

 Ο Αστέρας φόνευσε… το φονέα!

Ο Αστέρας παρά τη μεγάλη ατυχία του, αφού αστόχησε σε δύο πέναλτι (!), πέτυχε να νικήσει το Φωστήρα και να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία. Βλέπει τώρα πλέον αισιόδοξα το μέλλον και αν «καθαρίσει» και την Αχαϊκή, τότε όχι μόνο θα σιγουρέψει την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική, αλλά θα ελπίζει σε μια καλή θέση στην τελική βαθμολογία!

*Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Μελετίδης, ο οποίος έχει βρει τον εαυτό του και σκόραρε για τέταρτη φορά φέτος.

*Τετρακόσιοι περίπου «βυσσινόλευκοι» είδαν το παιχνίδι και πρέπει να έφυγαν ικανοποιημένοι από τη νίκη της ομάδας τους, αλλά και την εμφάνισή της, απέναντι σε μια καλή ομάδα του Ομίλου. MVP  του αγώνα ο Μελετίδης, που εκτός από το γκολ κέρδισε κι ένα πέναλτι.

*Πολύ καλός και ο Αχαιός ρέφερι Τσιρογιάννης, που μέσα σε τρία λεπτά έδειξε δύο κίτρινες στο Λούγκο! Επόμενο παιχνίδι (ετοιμαστείτε) με την Αχαϊκή.

 Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Σαββατιάτικη η αποκριάτικη 24η αγωνιστική της Α΄ τοπικής. Αρκετοί γέλασαν. Άλλοι στεναχωρήθηκαν. Δύο τα διπλά. Πλήρης επαλήθευση της στήλης. Τα είχαμε προβλέψει, σημειώνοντας πως τα τρία δύσκολα θα έρθουν. Ίδρωσε η Θύελλα, αλλά το έφερε. Ήταν μια νίκη για την πυργιώτικη νεοφώτιστη ομάδα, μετά από πέντε στείρες αγωνιστικές. Η νίκη αυτή που επιτεύχθηκε προς τη λήξη, ήταν βάλσαμο για τους Θυελλιώτες. Είναι χαρακτηριστικό πως το ματς έγινε μπροστά σε δέκα (!) φιλάθλους.

*Το άλλο διπλό που έκανε μπαμ και ήταν εκκωφαντικό, πέτυχε στο Βαρθολομιό η Προοδευτική, που δείχνει ικανή να κατακτήσει την 5η θέση!

*Από τα στάνταρ άσος, έσπασε η Δόξα. Ο. Α.Ο. Χαβαρίου πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) κι έπιασε τους 28 βαθμούς. Έναν πίσω είναι ο Αλφειός, ο οποίος μετά το 0-0 με τη Νίκη, δείχνει ικανός μα κρατηθεί στην κατηγορία.

 

Φίλαθλος βοηθός στη Γαστούνη!

Για άγνωστο λόγο δεν προσήλθε στη Γαστούνη ο β΄ βοηθός του Γκατζόπουλου και ο αγώνας έγινε με φίλαθλο! Το σπουδαίο είναι ότι ο φίλαθλος ήταν ο παράγοντας της Θύελλας και παλιός διαιτητής Αντώνης Μπλάθρας. Για την απόδοσή του, τύφλα να έχουν οι νεότεροι!

 

Όταν πήρε μπροστά…

Σε μια ακόμη εύκολη νίκη έφτασε το Σάββατο ο Πανηλειακός κόντρα στον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Το 5-0 ήταν αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας, κυρίως στο β΄ μέρος, όταν οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να τα… φτύνουν και ο Δούμας προσπαθούσε να τους κρατήσει σε λογικά πλαίσια, αλλά δεν είχε εναλλακτικές λύσεις, αφού έλειπε και ο Καράμπελας και ο Σάκκος.

*Στο β΄ μέρος ο κόουτς Αντωνόπουλος ως το πρώτο τέταρτο είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές. Η ομάδα δεν έχασε τη συνοχή της και πέτυχε άλλα τρία γκολ. Ο Μπεγλεκτσής με δύο, έφτασε τα 12 γκολ. Ο Χατζηστάμου με ένα, τα επτά. Ο Βλαχόπουλος με ένα, τα δέκα. Τέλος ο Σκοζάι με ένα, έφτασε τα πέντε.

*Κράτησαν και δυνάμεις για το σημερινό ματς στη Ν.Μανολάδα με τη Δόξα για το Κύπελλο.

*Κορυφαίος και MVP αναδείχτηκε ο Νιφορόπουλος που επανέρχεται σταθερά. Ήδη η ομάδα του Πανηλειακού ξέφυγε 13 βαθμούς, δικαιώνει τις προσδοκίες των «Πυρσών», αλλά η εικόνα των φιλάθλων ήταν θλιβερή (μόνον 100 στο γήπεδο).

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος