FOLLOW US: facebook twitter

Πολύτιμο «Χ» για Καβάσιλα

Ημερομηνία: 15-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kavasila-atromitos

Νίκη Τραγανού- Ατρόμητος Καβασίλων 0-0

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες Νίκη και Ατρόμητος Καβασίλων έμειναν στο 0-0, μοιραζόμενοι βαθμούς κι εντυπώσεις, με το αποτέλεσμα να είναι θετικό για τους φιλοξενούμενους.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα, που δεν ήταν τόσο καλή όσο στα προηγούμενα ματς, ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 15’ ζήτησε πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι ο Γεωργιόπουλος σπρώχτηκε από τον τερματοφύλακα Αντωνόπουλο.

Οι ψυχωμένοι όμως παίκτες του Μιχάλη Παπουτσή σιγά – σιγά ισορρόπησαν το ματς, χωρίς όμως αν είναι απειλητική.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 55’ με τον Ν. Κολοτούρο και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στο 60’ για πέναλτι, ζητώντας ανατροπή του Ι. Παπαδόπουλου.

Πάντως η μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης ανήκει στους γηπεδούχους, όταν στο 92’ ο Καλογερόπουλος μόνος απέναντι από τον Αντωνόπουλο νικήθηκε σ’ ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Να σημειώσουμε, ότι η Νίκη ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 88’ αποβλήθηκε ο Μπελεκούκιας, για χτύπημα εκτός φάσης.

 

Οι συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Ψυχογιός, Κολοτούρος Κ., Κολοτούρος Χ., Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης (75’ Γιαννακόπουλος), Βουρτσάνης (46’ Ι. Κασσιανός), Καλογερόπουλος (89’ Σαραντούλιας), Κολοτούρος Ε., Κολοτούρος Δ., Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ: Αντωνόπουλος, Δημητρίου, Μενίκου, Παπαδόπουλος Ι. (62’ Καραπάνος),  Γιαννακόπουλος, Τσάμης, Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης , Αντωνάτος (73’ Αν. Παπαδόπουλος), Μπουρούκης, Μπαρλέτης (90’ Κορκός).

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος