FOLLOW US: facebook twitter

ΑΟ Χάβαρι – Πανηλειακός 1-2: Μόνος πρώτος αν και… λαχτάρησε!

Ημερομηνία: 15-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xavari_pani

Με ανατροπή πέρασαν από το Χάβαρι οι «ερυθρόλευκοι», με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν»

Την ένατη νίκη του σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο Πανηλειακός, που νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τον ΑΟ Χαβαρίου και σε συνδυασμό και με την «γκέλα» του Ξενοφώντα, απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους κόντρα στο μαχητικό Χάβαρι αλλά έφτασαν στο στόχο τους, έστω και δύσκολα, ενώ φάνηκε η απουσία του τραυματία Νιφορόπουλου.

Οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου δε μπορούσαν να διασπάσουν εύκολα την αντίπαλη άμυνα, καθώς οι παίκτες του Λ. Τζαβάρα διαφύλατταν πρωτίστως τα νώτα τους και προσπαθούσαν μέσω αντεπιθέσεων να βγουν μπροστά.

Προηγήθηκε με αυτογκόλ ο ΑΟΧ

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μέτριοι κόντρα σ’ έναν αντίπαλο, που παρότι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 17’ με αυτογκόλ, όταν σε σουτ του Ραυτόπουλου ο Θεοδωρακόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης μετά το χτύπημα του κόρνερ από λάθος συνεννόηση Θεοδωρακόπουλου – άμυνας η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τις γροθιές του ερυθρόλευκου τερματοφύλακα (1-0)!

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 9’ οι Πυργιώτες είχαν καλό σουτ του Σωτηρόπουλου που μπλόκαρε ο Π. Ρούνης, ενώ στο 22’ σε φάουλ του Βλαχόπουλου και κεφαλιά του Μπουρνέλη η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ πάνω από το δοκάρι. Στο 38’ από σέντρα του Μπεγλεκτσή ο Παναγόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ρούνη, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχαμε τη φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς γηπεδούχων, καθώς διαμαρτύρονται ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Ραυτόπουλου από τον Σωτηρόπουλο.

Ανατροπή στην επανάληψη

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά και στο 50’ σε σέντρα του Μπεγλεκτσή ο Παναγόπουλος αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 55’ σε συρτή σέντρα σουτ του Πλαστουργού από αριστερά, ο Σκοζάι με προβολή από κοντά σε κενό τέρμα έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Και στο 75’ το ματς γύρισε «τούμπα», όταν σε σέντρα του Σωτηρόπουλου πετάχτηκε στην κίνηση ο Μπεγλεκτσής κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-2.

Στα λεπτά που ακολούθησαν οι «ερυθρόλευκοι» καρδιοχτύπησαν δύο φορές, καθώς στο 77’ και 85’ είχαν δύο μοναδικά τετ α τετ που εξουδετέρωσε ο Θεοδωρακόπουλος με τους Σταυρούλια – Μπερούκα αντίστοιχα.

Να σημειώσουμε, ότι σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης επικρατούσε ιδιαίτερη ένταση και τα νεύρα περίσσευαν!

Οι συνθέσεις

ΧΑΒΑΡΙ: Ρούνης Π., Ρούνης Κ., Ανδριόπουλος (57’ Δόσης), Κοκκώνης, Σαφαρής, Καμαρινός, Ραυτόπουλος (70’ Ζώντος- 75’ λτ Μπερούκας), Κυριαζής, Μαρίτσας, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Χατζηστάμου (39’ Χατζηστάμου), Γκουβέρος (27’ Παναγόπουλος), Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι, Στούπης (65’ Χατζηαράπης), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος