FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Γαστούνης και Περιχώρων «η Αρχαία Ήλις»: Έναρξη μαθημάτων και δράσεων

Ημερομηνία: 03-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Νέα σεζόν και για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαστούνης και Περιχώρων «η Αρχαία Ήλις» με την έναρξη μαθημάτων και δράσεων για όλες τις ηλικίες. Ο Σύλλογος έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και αποτελεί φορέα Ελληνικών πολιτιστικών παραδόσεων. Από την ίδρυσή του προσπαθεί ανελλιπώς να δίνει το στίγμα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, δημιουργώντας διάφορες εκδηλώσεις πολιτιστικές, επιμορφωτικού και διασκεδαστικού περιεχομένου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Συμμετέχει σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ χορού σε όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνή συνέδρια χορού. Επίσης διοργανώνει λαογραφικές εκθέσεις.

Τα τμήματα Παραδοσιακών χορών με δάσκαλο τον Παναγιώτη Γώτη, απόφοιτο του Θεάτρου Δορας Στρατου, επαγγελματία χορευτή με πολυετή πείρα, αφορούν όλες τις ηλικίες, παιδικό, εφηβικό, προσχολικής ηλικίας και ενηλίκων όπως και τμήμα Απόκτησης βεβαίωσης.

Ωστόσο φέτος θα λειτουργήσουν ακόμα τμήματα για Θεραπευτική Yoga, Pilates & λειτουργική εκπαίδευση και  Βιωματικό Μουσικό Εργαστήρι Εμπειρίας & Αυτογνωσίας και εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία καιTeenager Class Kick Boxing


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος