FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατώντας για τον κο Πάρη

Ημερομηνία: 29-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Η ακόλουθη ποδηλατική ανακοίνωση δεν είναι ευχάριστη, δυστυχώς.

Ο κύριος Πάρης Κατσούφης από τα Λεχαινά στις 27 Νοεμβρίου 2017 έχασε τη ζωή του, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε κάνοντας ποδήλατο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, όπου διέμενε μόνιμα.

Για τους περισσότερους ίσως ήταν άγνωστος ή μια απλή συμμετοχή στο “Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας”, όμως ο κύριος Πάρης ήταν ο μεγαλύτερος, ο πιο αγνός και ανιδιοτελής υποστηρικτής και ευεργέτης μας. Μοναδικός όρος της “συμφωνίας” ήταν να τηρηθεί ανωνυμία για όλα.

Όμως, αφού φτάσαμε ως εδώ, το μόνο που θα πούμε είναι ότι πολλές από τις δράσεις μας δε θα ήταν γεγονός εάν δεν υπήρχε αυτός, που στα 77 του έδειχνε πιο νέος και δραστήριος από πολλούς με τα μισά του χρόνια.

Ως ελάχιστο “ευχαριστώ” κρατούσαμε το Νούμερο “1” του “Ήλιδα – Ολυμπία Ποδηλατώντας” μόνο για αυτόν. Ένα νούμερο που θα του ανήκει για πάντα.

Κάθε χρόνο το “Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας” είναι αφιερωμένο κάπου.

“Αθετώντας” τη συμφωνία για ανωνυμία, οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας αφιερώνουν την ερχόμενη διαδρομή “Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας 2018” στον καλύτερό τους Φίλο, στον κύριο Πάρη, στο Νούμερο “1”!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος