FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος: Διπλή νίκη στον 4ο Γύρο Αρφαρών

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
1ος Γενικής ο Ποδηλατοδρόμος με τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο.

1ος στους Παίδες ο Κώστας Καράι-1ος Γενικής Μάστερ ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου στον 4ο Γύρο Αρφαρών με νικητή στην Γενική κατάταξη Μάστερ τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο, ενώ στους Παίδες στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κώστας Καράι. Σπουδαία εμφάνιση στην Ανδρών από τους Κώστα Κούβελα και Γιώργο Κουλολιά που έδειξαν πως μπαίνουν δυναμικά το 2018! Καλή εμφάνιση και από τους Γιάννη Πετρακόπουλο, Νίκο Κωστόπουλο, Ψωματάρη Γιώργο, Παπαβασιλόπουλο Γιάννη, Μπέρτσο Διονύση, ενώ στο σύνολό της η ομάδα είχε δυναμισμό και αγωνιστικότητα!

Στο ψηλότερο σκαλί ο Κώστας Καράι, 1ος στους Παίδες.

 

Η ομάδα παρατάχθηκε κάτω από το άγρυπνο μάτι του τεχνικού Σάκη Μαντά με στόχο μια συνολική καλή εμφάνιση αλλά και την κατάκτηση του βάθρου στις κατηγορίες που ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου είχε την υπεροχή. Ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος της χρονιάς και ομάδες και αθλητές ζυγίζουν τις δυνάμεις τους! Η συνέχεια θα δοθεί με 2ήμερο αγώνα στο Λουτράκι και έτσι θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται η χρονιά για την πυργιώτικη  ομάδα.

Στην κορυφή του γκρουπ, από αριστερά μπροστά στην πρώτη γραμμή, ο Κώστας Καράι, ο Διονύσης Μπέρτσος και ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος οδηγούν το γκρουπ.

 

Τον πρώτο αγώνα συνόδευσαν και είχαν τεχνική υποστήριξη  στον αγώνα οι Νίκος Πετρόπουλος, Μιχάλης Κωστόπουλος, Διονύσης Κακολύρης, Βαρυτιμίδης, Βαρθολομαίος, Θεοδωρόπουλος Θοδωρής,  Αιμιλιάνο Βίλα που είναι τραυματίας κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος