FOLLOW US: facebook twitter

Πηνεία-Ατρόμητος Κ. 0-1: Ζωντανός ο Ατρόμητος

Ημερομηνία: 07-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον αγώνα των πλέι-άουτ της Α1 Κατηγορίας, ο Ατρόμητος Καβασίλων νίκησε το Σάββατο 1-0 στην Πηνεία και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Η σειρά οδηγείται σε τρίτο παιχνίδι στα Καβάσιλα (την προσεχή Τετάρτη στις 5.30μ.μ.), όπου ο Ατρόμητος θέλει έστω την ισοπαλία ενώ η Πηνεία μόνο νίκη. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα μπήκε από τους «κιτρινόμαυρους» του Δημήτρη Φερέτου,  μόλις στο 8ο λεπτό από τον Δημητρίου με κεφαλιά, ύστερα από φάουλ του Αλέξη Κορκού στο οριζόντιο δοκάρι. Από κει και πέρα η Πηνεία του Ανδρέα Κορμπάκη πίεσε πολύ την εστία των φιλοξενούμενων, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια, ενώ παράλληλα έκανε μεγάλες αποκρούσεις ο Κολλίνζας και κράτησε το 0-1.

Πηνεία: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Δ. Λιακόπουλος, Βλασσόπουλος, Κανδυλιώτης, Μπλούφας, Β. Παρασκευόπουλος, Κ. Λιακόπουλος, Κ. Χριστόπουλος, Ρούγκο, Ι. Παρασκευόπουλος (90΄ λ.τρ. Ζαφειρόπουλος).

Ατρόμητος: Κολλίντζας, Σιδηρόπουλος, Φωτόπουλος, Μαράτος, Καράβελας, Δημητρίου, Κορισσιάνος, Α. Κορκός, Γαλιάτσος (90΄Μπριλής), Παπαδημητρόπουλος, Γ. Κορκός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος