FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσία Γ. Λιατσή η κοπή της πίτας στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου: «Κάνατε το ακατόρθωτο, συνεχίστε έτσι…»

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53411″ img_size=”full”][vc_column_text]Ακόμα περισσότερη προσοχή στην καθαριότητα του Δήμου, ζήτησαν οι δυο αντιδήμαρχοι Αυγερινός Ζουμπάκης και Θεόδωρος Κανελλόπουλος, από το προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου, με αφορμή την κοπή της πίτας των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή. Όπως είπαν, οι υπηρεσίες αυτές είναι ο καθρέπτης του Δήμου και αν «δεν πάνε καλά» τότε «δε πάει καλά και ολόκληρος ο Δήμος».

Στην μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο που στεγάζονται οι δυο υπηρεσίες, η Διευθύντρια Καθαριότητας Γαγιανή Συσκάκη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας, ζητώντας από το προσωπικό να είναι προσεκτικό γιατί η δουλειά τους είναι δύσκολη. «Πάνω από όλα αυτό θέλουμε. Προσοχή στη δουλειά, να είμαστε καλά και να βγει καλά η χρονιά…».

Βαθιά συγκινημένος όμως εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, ο οποίος μιλώντας στο προσωπικό, επισήμανε ότι δεν συνηθίζει να συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις, όχι γιατί αρνείται τα έθιμα και τα ήθη αλλά γιατί στις μέρες μας έχουν εκφυλιστεί. «Πίτες μπορούμε να  κόβουμε κάθε μέρα. Αν είμαστε καλά, κάθε μέρα είναι πρωτοχρονιά. Αν είναι οι οικογένειές μας καλά, αν δεν υποφέρουμε, αν έχουμε υγεία και αν έχουμε την δυνατότητα να βγάζουμε τίμια ένα μεροκάματο.

Εγώ ήρθα εδώ γιατί θέλω να τιμήσω κάποιους ανθρώπους. Θέλω να τιμήσω πρώτα  την Διευθύντρια της υπηρεσίας που κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες μαζί με τον προϊστάμενο της καθαριότητας τον κ. ΣάκηΓιαννόπουλο και τον προϊστάμενο πρασίνου κ. Τάσο Δημητρακόπουλο  σε μια δύσκολη περίοδο, κάναμε το ακατόρθωτο. Μπορεί τώρα να έχει ξεχάσει ο κόσμος, ότι τότε το μικρότερο ποντίκι ήταν ίσα με μια γάτα. Ότι έλεγαν πως θα φτιάξουν αδριάντα σε όποιον τελειώσει το θέμα των σκουπιδιών. Εγώ θα υπάρχω και θα κυκλοφορώ στον Δήμο του Πύργου για να δείχνω ότι το πείσμα η υπομονή και η αγάπη για την πόλη μπορεί να έχει αποτελέσματα, εκεί που λένε οι άλλοι ότι δεν  υπάρχει δυνατότητα να υπάρχουν αποτελέσματα. Κάνατε το ακατόρθωτο, είτε υπηρετούσατε εκείνη την χρονική περίοδο είτε όχι. Ο ρόλος των ανθρώπων της καθαριότητας και του πρασίνου είναι ίδιος. Ευτύχησα τώρα να έχω για άμεσους πολιτικούς συνεργάτες δύο ανθρώπους από τα παλιά. Ανθρώπους δηλαδή που ξέρουν την δουλειά, που ξέρουν την γλώσσα της, που μπορούν να επικοινωνούν με την διάλεκτο που χρησιμοποιείτε και η διάλεκτος αυτή δεν είναι απαραίτητο πάντα να είναι η διάλεκτος του σαλονιού. Θέλω ναπω για τους δύο  Αντιδημάρχους. Για τον Ζουμπάκη και τον Κανελλόπουλο, που έχουν μεγάλη  πείρα και περιμένω με αγωνία να δω τα αποτελέσματα  της νέας φάσης διοίκησης τους. Τον κ. Ζουμπάκη τον επανέφερα μετά από 8 χρόνια πάλι, τον τίμησα με τον να τον κάνω Αντιδήμαρχο στο πιο νευραλγικό πόστο που έχει σήμερα ο Δήμος και τον εμπιστεύομαι. Το ίδιο και τον κ. Κανελλόπουλο».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot