FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσίαση Κέντρου Κοινότητας και Κοινωνικού Παντοπωλείου την Δευτέρα στη Κρέστενα

Ημερομηνία: 13-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”65891″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, πράξεις που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» και στον Άξονα προτεραιότητας, «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων», πραγματοποιούν ημερίδα τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στο χώρο της πρώην Μαθητικής Εστίας Κρεστένων.

Στη διάρκεια της, θα γίνει παρουσίαση του ρόλου και της λειτουργίας των δύο δομών στην τοπική κοινωνία καθώς και συνοπτική παρουσίαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α), προϋποθέσεις και διευκρινήσεις για την καταβολή του.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τα στελέχη της δομής του Κέντρου Κοινότητας, την κ. Γιαννούλα Καλογεροπούλου, Κοινωνική Λειτουργός και γενική συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας και τον Σπυρίδων Λιάγκα, Ψυχολόγο  με κατεύθυνση στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία  –  MSc  στη Θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση για την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων διαπροσωπικής επικοινωνίας σε επαγγελματικά και οργανωτικά πλαίσια.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του Προγράμματος από το στέλεχος της δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου Χρυσούλα Γιαννοκώστα, Κοινωνική Λειτουργός   –  MSc  στην Ειδική Αγωγή  και γενική συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση – ανοιχτό διάλογο με το κοινό για τυχόν θέματα που θα προκύψουν από ερωτήματα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot