FOLLOW US: facebook twitter

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Πύργου με κέφι, μουσική, χορό και τραγούδι: Οι ηλικιωμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη

Ημερομηνία: 13-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μια κεφάτη αποχαιρετιστήρια μουσικοχορευτική βραδιά, διοργάνωσε την Τετάρτη το βράδυ το ΚΑΠΗ Πύργου με τον δήμο Πύργου στο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, με αφορμή την λήξη της σεζόν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Στη γιορτή συμμετείχαν η μπάντα της Φιλαρμονικής Πύργου με τον πρόεδρό της κ. Αθ. Δασκόπουλο και για δεύτερη χρονιά οι Τραγουδιστάδες του Πύργου που τραγούδησαν όμορφα παλιά και νοσταλγικά κυρίως τραγούδια, σκορπίζοντας κέφι και χαρά. Παράλληλα το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΕΣ χόρεψαν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, ενώ η βραδιά είχε και πλούσια κεράσματα, με εδέσματα που έφτιαξαν και προσέφεραν στον κόσμο οι γυναίκες του Συλλόγου ¨Οι Πυργιώτισσες».

Η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Πύργου κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, αναφέρθηκε στην ομιλία της στην προσφορά του ΚΑΠΗ στους ηλικιωμένους της πόλης μας, που αποτελεί μια μικρή όαση στα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και στην ίδια τη ρουτίνα, στις δράσεις που διοργανώνει όλο το χρόνο, ενημερωτικές εκδηλώσεις, ιατρικές,  επετειακές αλλά και ψυχαγωγικές με γλέντια και εκδρομές, προσφέροντας έναν δρόμο δημιουργικότητας στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ευχήθηκε δε, καλό καλοκαίρι σε όλους.  Τέλος από την πρόεδρο του ΚΑΠΗ βραβεύτηκε ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Απόλλων Πύργου κ. Αθανάσιος Δασκόπουλος για το μεγάλο έργο της Φιλαρμονικής στην πόλη του Πύργου καθώς και η κ. Σιγούρου για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και το δήμο, καθώς είχε διατελέσει αντιδήμαρχος και υπεύθυνη της Κοινωνικής υπηρεσίας στηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Πύργου στην Αγία Βαρβάρα, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο π.Χαράλαμπος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ηλείας, η πρόεδρος του ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ κ Τ. Καλαμπόκα ,ο Δασάρχης Πύργου κ  Π. . Λάττας κ.α. Τα μέλη του ΚΑΠΗ Πύργου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο, όπου ξεκινάει μετά την καλοκαιρινή ραστώνη η νέα σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος