FOLLOW US: facebook twitter

Παραιτήθηκε και ο Δ. Μπέλτσος μετά τον Γ. Ανδριόλα

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:

«Ακέφαλη» η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου-Δεν έχει ανανεωθεί η θητεία του αντιδημάρχου Β. Σειντή που έληξε προ μηνός

Αποδεκτή, την παραίτηση του Διονύση Μπέλτσου από τη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής. Το ίδιο έπραξε και προ δεκαημέρου όταν του κατέθεσε ο Γιώργος Ανδριόλας, έγγραφο παραίτησης από τη θέση αντιδημάρχου που πρόσφατα είχε αναλάβει στη Διεύθυνση Προγραμματισμού των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι λόγοι της παραίτησης των δυο αντιδημάρχων παρουσιάζουν κοινά στοιχεία σε ορισμένα σημεία, με κυριότερα τη διαφωνία τους με τον Δήμαρχο στον τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους, γεγονός που επέφερε και τη ρήξη. Μάλιστα η «σύγκρουση» Μπέλτσου και Ανδριόλα με Λιατσή, έγινε πριν μερικές μέρες στην τελευταία συνάντηση της παράταξης «Συγχρονος Πύργος» παρουσία όλων των μελών, εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων και μη.

Το θέμα ωστόσο είναι, ότι η πιο σημαντική ίσως υπηρεσία του δήμου, όπως αυτή των Τεχνικών Υπηρεσιών, παραμένει «ακέφαλη» και ελάχιστοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για τη θέση. Η επιλογή από τον Δήμαρχο, αναμένεται με ενδιαφέρον.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η θητεία του αντιδημάρχου Πρασίνου Βασίλη Σειντή, δεν έχει ακόμα ανανεωθεί παρότι έχει λήξει εδώ και ένα μήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος