FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Καμίνης: Μήνυμα ενότητας για την ανασυγκρότηση της χώρας

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:

Στον Πύργο χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ως υποψήφιος επικεφαλής της Κεντροαριστεράς

Δίνοντας στο πολυπληθές κοινό που τον περίμενε, το μήνυμα της ενότητας για την ανασυγκρότηση της χώρας, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς παράταξης, Γιώργος Καμίνης, πέρασε από τον Πύργο, το απόγευμα της Κυριακής. Δεκάδες υποστηρικτές του και πολιτικοί του φίλοι τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδας στο Πύργο. Την παρουσία του στην ηλειακή πρωτεύουσα, τίμησε όμως και ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, που τον υποδέχθηκε στο γραφείο του πριν την ομιλία και του προσέφερε αναμνηστικά της πόλης.

«Ο δήμαρχος μου θύμισε πως στον Πύργο ήταν το πρώτο ταξίδι εκτός Αθηνών που έκανα όταν έγινε και το συγκρατώ πολύ ζωηρά στη μνήμη μου, όλες τις εντυπώσεις που είχα συγκρατήσει τότε. Το γεγονός ότι βρίσκομαι υπό άλλη ιδιότητα εδώ σήμερα, είναι κάτι το οποίο θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό για μένα και νοιώθω πάρα πολύ συγκινημένος που βρίσκω και παλιούς φίλους εδώ να με περιμένουν» είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Καμίνης.

Αλλά και στη συνέχεια θέλοντας να δώσει το στίγμα της προσπάθειάς του να βρεθεί επικεφαλής του νέου πολιτικού σχηματισμού τόνισε πως «… κάνουμε μια μεγάλη ιστορική προσπάθεια. Πάμε να συγκροτήσουμε πάλι τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Πάμε να κάνουμε μια παράταξη, μεγάλη, ενωμένη, μια παράταξη για να ενώσει τη χώρα. Την παράταξη εκείνη που θα ηγηθεί τις προσπάθειας να βγούμε από την μνημονιακή Ελλάδα, να βγούμε από το πηγάδι που βρισκόμαστε. Έχουμε έναν ιστορικό ρόλο και πρέπει σε αυτό να ανταποκριθούμε γιατί είναι κάτι που απαιτούν οι περιστάσεις. Η παράταξη μας δεν πρόδωσε ποτέ τη χώρα».

Μιλώντας στο κοινό στην αίθουσα της ΠΕΔ που αποδείχθηκε μικρή για τους υποστηρικτές του, ανέφερε με παραδείγματα τα όσα έχει διαπιστώσει περιοδεύοντας στην χώρα. Το στρεβλό αναπτυξιακό μοντέλο που ακολούθησε η χώρα σε ένα εύκολο δρόμο για όλους που αποδείχθηκε όμως και καταστροφικός μόλις ξέσπασε η κρίση, αλλά και τις συνέπειες της, στη νέα γενιά με τα μυαλά της Ελλάδας να μεταναστεύουν και να χάνουν σταδιακά την επαφή με την πατρίδα, χαλαρώνοντας τους δεσμούς που υπάρχουν…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος