FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Τσικλητήρας 1-0: Σπουδαία νίκη-ανάσα με Νικολόπουλο

Ημερομηνία: 15-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Τσικλητήρα που ήταν επτά ματς αήττητος, χθες στο «Γρ. Καλάκος» και ανέβηκε ξανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «πράσινοι» οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές, τον τιμωρημένο Δημητρίου, τον τραυματία Ανδριέλο και τον Χούσα που λείπει στο εξωτερικό, πίεσαν από την αρχή τον Τσικλητήρα και λυτρώθηκαν με το γκολ του Νικολόπουλου στο 66΄.

Στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ είχε μια καλή φάση στο 30΄ με σουτ του Ντόμα έξω από την περιοχή που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ γενικότερα είχε συντριπτικά την εδαφική υπεροχή ψάχνοντας διαδρόμους για το γκολ, απέναντι στην σκληρή αμυντική γραμμή του Τσικλητήρα. Η υπεροχή των «πρασίνων» συνεχίστηκε και στην επανάληψη και στο 66΄ ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Ο Γιώργος Πολίτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Νικολόπουλος, πήδησε πιο ψηλά απ’ όλους και σκόραρε με άπιαστη κεφαλιά (1-0). Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ φρόντισε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ, δεν απειλήθηκε από τη μεσσηνιακή ομάδα και στο 90΄ ο Μελετίδης δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Χατζηδάκη. Δύο λεπτά νωρίτερα, ο Τσικλητήρας είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Σεντεμέντε.

Καλύτεροι από την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου οι Λιόσης, Παλιάτσας, Νικολόπουλος, Γιώργος και Περικλής Πολίτης, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς, καθώς όλοι υπερέβαλαν εαυτούς για να έρθει η πολύτιμη νίκη, που έφερε τον ΠΑΟΒ στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Παλιάτσας, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Καρούτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας (81΄ Καλογερόπουλος), Μελετίδης (90΄ Σώκαλης), Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης.

Τσικλητήρας: Χατζηδάκης, Σβίγγος, Μπίζος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Τσατσος, Γεωργιόπουλος, Ρήγας, Κωστόπουλος (58΄ Χατζηστάμου), Γιαννόπουλος, Παπαχαμιάν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος