FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Νίκη Τραγανού 0-3: Πρώτη Αντωνόπουλου με νίκη

Ημερομηνία: 15-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού, στο ντεμπούτο του Σπύρου Αντωνόπουλου στον πάγκο της ομάδας, νίκησε 3-0 στο Κουρτέσι, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι «μπλε» καθάρισαν το παιχνίδι από το α΄ ημίχρονο, πετυχαίνοντας τρία γκολ, τα δύο εξ αυτών  καταπληκτικά, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 16΄ ο Γεωργιόπουλος με αυτό τον τρόπο (δοκάρι και γκολ) έγραψε το 0-1. Στο 31΄ και πάλι ο Γεωργιόπουλος, με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Δ. Κολοτούρου, έκανε το 0-2 και στο 40΄ ο Μπράβος με «κεραυνό» έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Ψυχογιού για το 0-3.

Στην επανάληψη, οι πρωτοπόροι έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τη Δόξα στη Ν. Μανολάδα, αλλά είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Δ. Κολοτούρο, Μπράβο και Καλογερόπουλο. Ο ΑΠΟΚ είχε μια καλή φάση με τον Κουλούρη στο 80΄ που δεν πρόλαβε τη μπάλα μετά από χτύπημα φάουλ του Κουργιαλά. Η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα, απέκτησε τον ακραίο επιθετικό Βαγγέλη Ντούγκα από τον Ατρόμητο Καβασίλων αλλά δεν πρόλαβε να βγει το δελτίο του και να αγωνιστεί, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Καρακίτσος.

 

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Κόστα, Π. Κωστόπουλος, Λυκουργιώτης (70΄ λ.τρ. Δ. Κουργιαλάς), Κουρλός (75΄ Αλ. Α. Καπώνης), Δημητρουλόπουλος, Κουλούρης (80΄ Κόσκορης), Κ. Καπώνης, Αλ. Καπώνης (60΄ Α. Κωστόπουλος).

Νίκη:  Αντωνόπουλος, Χ. Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Δούλος (60΄ Στ. Κολοτούρος), Μπράβος (65΄ Κασσιανός), Παρασκευόπουλος, Ν. Κολοτούρος (46΄ Καλογερόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (46΄ Βουρτσάνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος