FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Με Ζάκυνθο την Κυριακή-Πλήγμα με Σιδέρη

Ημερομηνία: 20-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένα μήνα έξω ο Ραφαήλ Σιδέρης

Ο ΠΑΟ Βάρδας θα δώσει την Κυριακή στις 5μ.μ. το τελευταίο φιλικό του παιχνίδι, με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, στο «Γρ. Καλάκος». Τη νησιώτικη ομάδα θα την έχει αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μάλιστα, ως γνωστόν, στον πάγκο της Ζακύνθου  δεν θα είναι ο Ηλείος Σπύρος Αντωνόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να μη συνεχίσει στην ομάδα, αλλά ο βορειοελλαδίτης τεχνικός Πέτρος Τσούκλης.

Η Ζάκυνθος λόγω διοικητικών προβλημάτων άργησε να στηθεί και το ρόστερ θα συμπληρωθεί το ερχόμενο Σάββατοκύριακο, όπου στο νησί θα έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, σέντερ φορ και δύο ακραίους μέσους!

Κατά τα άλλα, ο Ραφαήλ Σιδέρης (φωτό) ο οποίος υπέστη εξάρθρωση του αριστερού ώμου στο φιλικό με τον Αστέρα,  θα επιστρέψει στα γήπεδα σε ένα μήνα και θα χάσει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Κώστας Κωνσταντινίδης υπέστη τελικά ελαφρύ διάστρεμμα και θα είναι έτοιμος μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την 1η Οκτωβρίου στην Πύλο, κόντρα στον Τσικλητήρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος