FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας 0-2: Η κορυφή είναι «βυσσινί»!

Ημερομηνία: 12-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ, αυτό του Μπαρμπαρούση.

Ο Αστέρας νίκησε τον ΠΑΟΒ και σε συνδυασμό με την ήττα του Βλαχιώτη στα Βραχνέικα, είναι πλέον πρώτος στον 5ο Όμιλο

Ο Αστέρας Αμαλιάδας μετά από πολύ καιρό έπιασε ξανά κορυφή στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΒ στο «Γρ. Καλάκος» και εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του Βλαχιώτη στα Βραχνέικα (ήττα με 2-1), με αποτέλεσμα να είναι πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία, στο +2 από τον ομάδα της Λακωνίας, την οποία θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή στην Αμαλιάδα.

Ο μεταμορφωμένος Αστέρας με το Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, έφτασε τα δέκα ματς αήττητος (7 νίκες, 3 ισοπαλίες) και με τη φόρα που έχει πάρει, πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στον όμιλο.

Ο ΠΑΟΒ μπορεί να ηττήθηκε αγωνιζόμενος με έξι απουσίες (Ντόμας, Ανδριέλος, Σιδέρης, Π.Πολίτης, Νικολόπουλος, Χούσα), αλλά την ερχόμενη Κυριακή θα περάσει νικηφόρα από το Λεωνίδιο, ενώ έχει εντός και την Αχαϊκή, οπότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ανανεώσει τη συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική.

Η φάση του 0-1 με την κεφαλιά του Μπαρμπαρούση.

 

0-2 από ημίχρονο

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο ντέρμπι και μετά το 20λεπτο ο Αστέρας (αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Αρβανίτη, Τόρες, Μαρουκάκη) άρχισε να γίνεται πιο πιεστικός. Μάλιστα ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο 30ο λεπτό. Ο Μηνάς σέντραρε και ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Εννιά λεπτά μετά, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου κέρδισε πέναλτι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κέρι έπιασε το γυριστό σουτ, η μπάλα διεκδικήθηκε από τον Καπούταγλη και τον Παπαδόπουλο, ο παίκτης του Αστέρα έπεσε στο έδαφος  και ο Ηλείος διαιτητής Σταυρόπουλος υπέδειξε την «άσπρη βούλα». Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπουντόπουλος και έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Αστέρα να έχει το μυαλό του στον αγώνα του Βλαχιώτη στα Βραχνέικα και τον ΠΑΟΒ να προσπαθεί να βάλει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά να μην τα καταφέρνει.

Οι διακριθέντες

Το ηλειακό ντέρμπι παρακολούθησαν 600 περίπου φίλαθλοι, τόσο από τη Βάρδα όσο και από την Αμαλιάδα και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Καλύτεροι από τους νικητές οι Ρόβας, Μπουντόπουλος, Ενγκουέμ και Παπαδόπουλος, ενώ από τον ΠΑΟΒ οι Γ. Πολίτης Σώκαλης, Λιόσης και Καρούτης.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Κωνσταντινίδης, Σώκαλης, Δημητρίου, Παλιάτσας, Γ. Πολίτης, Καρούτης, Γούρμος, Καλογερόπουλος (46′ Ράλλης), Θ. Νικολόπουλος (46′ Πρίφτης).

Αστέρας Αμ.: Τσάμης, Μπουντόπουλος (66′ Σταθάτος), Παπαδόπουλος, Ρόβας, Μπανούσης, Ενγκουέμ (46′ Μπουτσικάκης), Μπουζούρας, Παγώνης, Κέρι (46′ Κασνέτση), Μπαρμπαρούσης (73′ Θ. Αντωνόπουλος), Μηνάς.

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Σπυρούνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος