FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Λεωνίδιο 4-1: Ξανά στην 3η θέση

Ημερομηνία: 12-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Χατζηστάμου μόλις έχει κάνει το 3-1, σφραγίζοντας την ερυθρόλευκη νίκη.

Ο Πανηλειακός παρά τις απουσίες νίκησε εύκολα το Λεωνίδιο

Ο Πανηλειακός μπροστά σε 200 φιλάθλους του, νίκησε 4-1 το Λεωνίδιο και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, καθώς Παναρκαδικός και Καλαμάτα αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Τρίπολη. Η ομάδα του Γιώργου Κούτση έφτασε τους 33 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική πάει στην Κ.Αχαγιά για να αντιμετωπίσει την Αχαϊκή που παλεύει για την παραμονή.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν ξανά με πολλές απουσίες (τιμωρημένοι οι Νιφορόπουλος, Μπουρνέλης, Δαβουρλής, τραυματίες οι Κρεββατάς, Μπουρλάκης και στρατευμένος ο Κ. Ασημακόπουλος) μπήκαν δυνατά και μόλις στο 4ο λεπτό ο Λεβέντης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Γκοτσούλιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Πανηλειακός συνέχισε να υπερέχει και στο 10’ ο Σωτηρόπουλος έκλεψε τη μπάλα και βγήκε απέναντι από τον γκολκίπερ του Λεωνιδίου, Παύλο, αλλά το σουτ που έπιασε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Ώσπου στο 28΄ ο Θανάσης Ασημακόπουλος εκμεταλλεύτηκε ωραία σέντρα του Λεβέντη και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 42΄ ο Σωτηρόπουλος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου απομάκρυνε προσωρινά στην έξοδο που επιχείρησε, η μπάλα έφτασε εν τέλει στον Γκοτσούλια που σημάδεψε το δοκάρι. Κάπως έτσι, το α΄ μέρος τελείωσε  2-0 για την πυργιώτικη ομάδα.

Τρία γκολ στο β΄ μέρος

Στην επανάληψη, το Λεωνίδιο σκόραρε με ένα δυνατό σουτ του Μπακάλη στο 53΄ και ξαναμπήκε από το πουθενά στο παιχνίδι. Ο Πανηλειακός όμως διατήρησε την ψυχραιμία του και αφού στο 58΄ είχε κεφαλιά του Κολόκα λίγο άουτ, στο 68΄ ο Χατζηστάμου με πλασέ έγραψε το 3-1. Στο 81΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-1 με αυτογκόλ του Α. Κύριου, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα μετά από σέντρα του Γκοτσούλια και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Από τον Πανηλειακό που διατήρησε πλήρη υπεροχή, ξεχώρισαν οι Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Νικολόπουλος, χωρίς να υστερήσει κανείς, ενώ καλές στιγμές είχε και ο νεαρός Κατελούζος. Από το Λεωνίδιο καλύτερος ο τερματοφύλακας Παύλος, ο Γιαννούσης και ο Μπακάλης. Καλούτσικος ο διαιτητής Λιάρος από τη Λακωνία.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Κατελούζος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης (84′ Γιαννακόπουλος), Νικολόπουλος, Χατζηστάμου (87′ Κόκκινος), Γκοτσούλιας (84′ Πρέντι), Σέχου, Θ. Ασημακόπουλος (76′ Βουργουντζής), Σωτηρόπουλος.

Λεωνίδιο: Παύλος, Γρ. Λάτσης, Βρετάκης, Σαρρής (72′ Δολιανίτης), Γ.Λάτσης, Σ. Γιαννούσης, Χιώτης (84′ Σ. Κατσικαδάς), Μπαϊρακτάρι, Π. Κύριος (58′ Κ. Κατσικαδάς), Α. Κύριος, Μπακάλης (84′ Βερβεσός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος