FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Κουρμπανάς: «Είδαμε θετικά και αρνητικά κομμάτια…»

Ημερομηνία: 19-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πανηλειακού, Νίκος Κουρμπανάς, μετά την πρώτη παράσταση που έδωσε η ομάδα στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης (Κ20) μένοντας στο 2-2. Ο ίδιος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι σκοπός των φιλικών αναμετρήσεων αποτελεί η ομάδα να βλέπει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώνει στην προπόνηση προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο φιλικό πάντα αυτό που ζητάμε είναι να δούμε κάποια πράγματα όσον αφορά το τι έχεις δουλέψει μέσα από την προπόνηση. Είδαμε θετικά και αρνητικά κομμάτια. Η λογική είναι να διορθώσεις τα προβλήματα που βλέπεις μέσα από τις προπονήσεις. Αυτό κοιτάμε ώστε να βελτιώσουμε πράγματα αλλά και τα θετικά στοιχεία. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει μέσα από τα φιλικά είναι πέρα από το αποτέλεσμα, να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία και εφόσον υπάρχουν αρνητικά θέματα να προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Νέο τεστ με Παναιγιάλειο

Στο μεταξύ, αύριο Κυριακή κι ώρα 8μμ οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν στο στάδιο Πύργου ένα ακόμα δυνατό φιλικό τεστ, υποδεχόμενοι τον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση:

«Όλοι μαζί δυναμώνουμε την φλόγα! Αυτό δείξατε στο χθεσινό πρώτο φιλικό της ομάδας και σας ευχαριστούμε πραγματικά. Σας καλούμε να παρακολουθήσετε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι προετοιμασίας αυτή την Κυριακή στο Στάδιο του Πύργου και ώρα 20:00 ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Παναιγιάλειο ομάδα Football League. Να είστε όλοι εκεί!».

Έπεται η Παναχαϊκή

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα ακόμα δυνατό φιλικό για τους Πυργιώτες, αυτή τη φορά με την Παναχαϊκή την προσεχή Τετάρτη και πάλι στο στις 8 το βράδυ στο Στάδιο Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος