FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 19 Αυγούστου

Ημερομηνία: 19-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

2η Λευκή Νύχτα στον Πύργο με Ασλανίδου, Stavento και Emigre

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 19 Αυγούστου στην 2η Λευκή Νύχτα στον Πύργο.Από τις 8 το βράδυ έως και τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας όλα τα καταστήματα θα έχουν μεγάλες εκπτώσεις, όλοι οι δρόμοι θα γίνουν πεζόδρομοι για να χαρείτε τις μουσικές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη και φυσικά οι Ασλανίδου, Stavento, Emigreκαι άλλα έξι τοπικά συγκροτήματα θα βρίσκονται εκεί για να σας ξεσηκώσουν. Μην λείψει κανείς.

«Σινεμά στις πλατείες»

Fighter, στηΝεράιδα

Συνεχίζονται οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους θα γίνει στη Νεράιδα στην Πλατεία με την ταινία «Fighter» της Natasha Arthy (Δανία 2007 ,Τοπική Κοινότητα).

Γιορτή της Σαρδέλας στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λεχαινών

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, στo Αλιευτικό Καταφύγιο Λεχαινών, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Γιορτή της σαρδέλας, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης με τη φροντίδα του Συλλόγου  Ερασιτεχνών Αλιεύων Λεχαινών. Η Γιορτή της  Σαρδέλας είναι μία  γιορτή που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει με όλο και μεγαλύτερη επιτυχία αφού έχει κερδίσει τον κόσμο. Μαζί σας θα είναι και η ορχήστρα «Μουσικά Ταξίδια». Σας περιμένουν αυτό το Σάββατο στις 9.30 μ.μ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος