FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Δυνατό τεστ με Παναχαϊκή

Ημερομηνία: 23-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 8μ.μ. στο Στάδιο Πύργου

Ο Πανηλειακός δίνει σήμερα άλλο ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας, απέναντι στην Παναχαϊκή αυτή τη φορά, που έχει και αυτή αναγεννηθεί τα τελευταία χρόνια και θα αγωνίζεται φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και αναμένεται πολύς κόσμος αν αναλογιστούμε την ιδιαιτέρως ενθαρρυντική προσέλευση του κόσμου στα δύο πρώτα φιλικά, με την Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιγιάλειο, στα οποία οι φίλαθλοι ξεπέρασαν τους 800.

Ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αναμένεται σχεδόν όλοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το ζητούμενο για τον έμπειρο τεχνικό είναι να δει τους παίκτες να μειώνουν τα λάθη και να αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, ανώτερης κατηγορίας. Ο Πανηλειακός όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος θα ανεβάζει ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα, σε ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου.

 

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Η γενική είσοδος στο σημερινό φιλικό είναι 5 ευρώ για τις Θύρες 3, 4, 5  ενώ η Θύρα 7 θα διατεθεί για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής. Τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Λόγω αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης κόσμου, τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 18:45. «Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την φιλόδοξη Παναχαϊκή της Β΄ Εθνικής,  η οποία αναγεννήθηκε, όπως και εμείς, από τις στάχτες της τα δύο τελευταία χρόνια. Ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσει κανείς», αναφέρει η ερυθρόλευκη ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί για άλλη μια φορά δίπλα στην ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος