FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας: Ανανεώνει ο Καζαντζής

Ημερομηνία: 23-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας παράλληλα με την προετοιμασία, συνεχίζει τις προσπάθειες για τη συμπλήρωση του ρόστερ και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Καζαντζή.

Ο ταχύτατος εξτρέμ είχε έρθει στη Ν.Μανολάδα τον Ιανουάριο και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία των «αετών». Από κει και πέρα, η περίπτωση του Διαμαντή Παναγόπουλου δεν προχώρησε και ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφές με κεντρικό μέσο και αυτή θα είναι η τελευταία μεταγραφή της Δόξας.

Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής οι Γούρμος, Παντελής, Λιούρης, Ηλίας Παπαδάτος και στόχος της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα θα είναι μια πορεία ανάλογη της περσινής, με συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου.

Με Πανμοβριακό το Σάββατο

Στο μέτωπο των φιλικών, η Δόξα έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο τεστ κόντρα στον Λέοντα Αλισσού, όπου προηγήθηκε 2-0 με τον Ανδρέα Γούρμο και δέχτηκε δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα, για το τελικό 2-2.

Το Σάββατο οι μελανόλευκοι θα υποδεχτούν τον Πανμοβριακό Ριόλου που έχει φέτος υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α΄Αχαΐας και πρόκειται για ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιώργου Λαγού.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό με το Χάβαρι εντός και θα ακολουθήσουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τον Εθνικό Σαγεΐκων και το Κουρτέσι, στις 2 και 6 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος