FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός/Γυναίκες: Στον Υμηττό την Κυριακή

Ημερομηνία: 02-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού θα βρεθεί την Κυριακή στον Υμηττό  για να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα για τη 2η αγωνιστική στον 3Ο Όμιλο της Β΄ Εθνικής (ώρα έναρξης 3μ.μ.). Ένα δύσκολο παιχνίδι για τις ερυθρόλευκες απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, που ξεκίνησε με διπλό στη Σπάρτη.

Η ομάδα των Μπακάλη-Γκότση,  που και αυτή μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα (νίκη με 3-0 επί των Αβάντων Χαλκίδας) θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα και έχει εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή της Ελένης Κουκουβού που έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο.

Τα άλλα τρία ματς της 2ης αγωνιστικής είναι: Καρυάτιδες Σπάρτης-Ίκαρος Πετρωτού, Πήγασος Θριασίου-Αγ. Παρασκευή και Άβαντες Χαλκίδας-Άρης Κορίνθου.

 

Στην Αθήνα οι Ακαδημίες

Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν την προσεχή Κυριακή τα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού, όπως ανακοίνωσε ο Υπεύθυνος της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, Θοδωρής Βαγγόπουλος: «Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ συνεχίζοντας τις πρωτοπόρες δράσεις του διοργανώνει για την Κυριακή 5/11 εκδρομή στην Αθήνα.

Το τμήμα υποδομής U11 θα αγωνιστεί με την Α.Ε.Κ. στο προπονητικό της κέντρο, ενώ τα τμήματα U15-U14-U13 θα αντιμετωπίσουν σε 3 αγώνες τις ομάδες του Ατρόμητου. Επιπλέον, οι νεαροί ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Ο.Α.Κ.Α., ως προσκεκλημένοι της Α.Ε.Κ., το ντέρμπι της Super League Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.Κ.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος