FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός/Γυναίκες: Ισοπαλία στην Πάτρα

Ημερομηνία: 17-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos-gunaikes

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Πετρωτού, για την 6η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής.
Με την ισοπαλία αυτή, οι ερυθρόλευκες έφτασαν τους 5 βαθμούς σε 4 αγώνες και παρέμειναν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως συγκάτοικους τον Ίκαρο Πετρωτού και τον Πήγασο Θριασίου. Η ομάδα των Μπακάλη-Γκότση, είχε στο α΄ ημίχρονο μια πολύ καλή ευκαιρία με την Τσουρούλη και άλλες δύο στο β΄ μέρος με τις Παπαστασινού, Βοΐλα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ο Πήγασος Θριασίου κέρδισε 3-0 τον Άρη Τρίπολης και το Μεσολόγγι έκανε διπλό στην Κόρινθο επί του Άρη με 3-0. Ρεπό είχε ο Φείδων Άργους. Επόμενος αντίπαλος για τον Πανηλειακό, η πρωτοπόρος ομάδα του Μεσολογγίου, εκτός έδρας, την προσεχή Κυριακή.

Εξάλλου, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδί θα διενεργηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 12μ.μ. η κλήρωση για τις δύο πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Γυναικών, όπου τα κορίτσια του Πανηλειακού θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Πανηλειακός: Παναγοπούλου, Διονυσοπούλου (70΄ λ.τρ. Μ.Νικολοπούλου-78΄ Στροφύλλα), Καρτάλου, Μιχαλοπούλου, Δημοπούλου, Γ. Νικολοπούλου, Μπιρίτη, Κουκουβού, Καπαρέλη, Τσουρούλη (46΄ Παπαστασινού), Βοΐλα.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος