FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Φιγουράρει στη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 17-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Σας είχα ενημερώσει πλήρως από το Σάββατο για την  κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναργειακός. Τον θεωρούσα σε αποσύνθεση από πρώτο χέρι, γιατί έχω δεσμούς με το Άργος και το Κιβέρι. Είχε αναλάβει προπονητής ο Σταματόπουλος, αλλά προπόνηση δεν είχε κάνει. Ήρθαν στη Βάρδα δώδεκα παίκτες όλοι κι όλοι. Φάγανε επτά και ήταν για δώδεκα, αλλά τον αντίπαλο δεν τον ξεφτιλίζεις. Έτσι, η Ηλίας Φωτόπουλος στο β΄ μέρος έβαλε μέσα τους πιτσιρικάδες Καλογερόπουλο, Παλιάτσα, Λούρμπα. Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα κι έτσι οι «Λύκοι» γλίτωσαν τα δώδεκα.

* Και τα επτά όμως, λίγα δεν ήταν. Μάλιστα, στους σκόρερ είχαμε πλουραλισμό, επτά διαφορετικοί παίκτες, από ένα γκολ έκαστος. Μέχρι πρότινος η «Μπάρτσα» είχε 12 γκολ. Προχτές πέτυχε επτά. Τώρα, ο Σαμπανέι είναι στα 5 γκολ κι ο Ντόμας στα 3. Έβγαλε γκολ και ο Γούρμος, το πρώτο φετινό. Πρώτο κι ο πιτσιρικάς Καλογερόπουλος.

*Ήδη ο ΠΑΟΒ είναι στη δεύτερη θέση, παρέα με την Ένωση Ερμιονίδας, με την οποία θα παίξουν την ερχόμενη αγωνιστική.

Με σκηνοθέτη τον Χίτσκοκ στη Νέα!

Ο Πανηλειακός «χτύπησε» τη Δόξα στη Ν.Μανολάδα, σε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ, ώστε όλοι να αναρωτιούνται πως έχασε στην Παλιά (Μανολάδα). Αυτό όμως το ξέρουν καλύτερα όσοι βρεθήκαμε εκεί, εκείνο το παγωμένο απόγευμα.

*Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στη Νέα, απ’ όσο στον πρώτο γύρο στο «Μαρακανά», εκείνο το βράδυ του Σεπτέμβρη, στην πρεμιέρα κι ας ήταν τότε πλήρεις. Στο χτεσινό φύλλο, ο Κώστας Πλιάγκος ήταν λίαν αναλυτικός και αντικειμενικός στην περιγραφή του αγώνα. Τρομερό ματς σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Έντεκα τελικές ο Πανηλειακός, έξι η Δόξα, η οποία εδικαιούτο ένα γκολ. Εκπληκτικό το γκολ του Πανηλειακού από το Γιάννη Σωτηρόπουλο, που αναδείχτηκε MVP του αγώνα, κυρίως γιατί αυτός πέτυχε το γκολ με περίφημο φαλτσαριστό φάουλ. Τώρα, πώς ο Χατζηστάμου έχασε εκείνες τις ευκαιρίες, ώστε να καθαρίσει το ματς, αυτός το ξέρει.

*Θέλουμε να τονίσουμε την εξαιρετική απόδοση των δύο νεαρών μπακ, του Παπαπέτρου και του Γκουβέρου και βέβαια του γκολκίπερ Καπετανάκη. Φοβερό το δίδυμο της άμυνας (Παναγιωτόπουλος, Μπουρνέλης). Πολύ καλός και ο Στούπης.

*Αξιόλογο ότι ο κόουτς Αντωνόπουλος έριξε στη μάχη τους Βλαχόπουλο, Νιφορόπουλο, τον τελευταίο μετά την 11η αγωνιστική στο Λαντζόι, όπου έπαθε υποτροπή.

*Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Θεοδωρακόπουλος, Βουργουντζής, Τσουκαλάς, Καραβατάς.

Δικαίωσε τη θέση της

Εξαιρετική ήταν η Δόξα. Δικαίωσε τη θέση της στη βαθμολογία και το έργο του Γιώργου Λαγού. Μάλιστα, αν δεν απουσίαζε ο Αυγερινός, τότε θα μπορούσε ίσως να μην χάσει. Τουλάχιστο αυτό ισχυρίζονταν δίπλα μου κορυφαίοι παράγοντες της μελανόλευκης ομάδας.

*Από τους παίκτες, κορυφαίος ο γκολκίπερ Άγγελος Κανελλόπουλος που είναι Αχαιός. Και στον πρώτο γύρο είχε πιάσει πράματα. Πάμε μετά στον Αλέξανδρο, το συνώνυμό του, που είναι γηγενής κι έδωσε αμυντικές λύσεις. Εξαιρετικός όσο έπαιξε και ο Μπισμπάρδης. Ενθαρρυντική η εμφάνιση του Σοφιανόπουλου, ενώ ο πρόσφατα αποκτηθείς Καζαντζής βαρύνεται με απώλεια δύο ευκαιριών.

*Θέλω να σταθώ στις προσπάθειες των ανθρώπων της Δόξας, ώστε να αποφευχθούν κάποιες καταστάσεις, αφού και οι οργανωμένοι του Πανηλειακού δεν κωλώνουν.

*Μεγάλη αγωνία είχε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, η Μαρίνα Πρίφτη, που παρακολούθησε το ματς όρθια μαζί με τον παλαίμαχο παίκτη, Φάνη Σπατιώτη, κάτω από την κερκίδα.

*Περίπου 400 φίλαθλοι είδαν τον αγώνα από τους οποίους 100 φίλοι του Πανηλειακού.

Εξαιρετικός ο Καραβίδας

Ο διαιτητής της συνάντησης στη Ν.Μανολάδα, Γιώργος Καραβίδας, στάθηκε καλά στο παιχνίδι. Στο φύλλο του Σαββάτου τον… βρήκαμε, ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους (Λαμπρόπουλο, Πήττα). Είναι πλέον έμπειρος ή καλύτερα πολύπειρος ο 45χρονος Πυργιώτης ρέφερι. Μην ξεχνούμε ότι πριν πέντε χρόνια είχε σφυρίξει στη Βάρδα το δεύτερο ημιτελικό τοπικού, ανάμεσα στον ΠΑΟΒ και τη Δόξα, μπροστά σε χίλιους θεατές.  Κρατήθηκε στις κίτρινες, ώστε να μη φορτώσει τους παίκτες. Έδειξε πέντε συνολικά: Παναγιωτόπουλος στο 40΄, Χατζηαράπης στο 75΄, Λιβάνης στο 78΄, Καπετανάκης στο 90΄ για καθυστέρηση και Κολτσίδας στο 94΄. Να τονίσω πως στα 16 ως τώρα παιχνίδια, σφύριξε για δεύτερη φορά τον Πανηλειακό (το πρώτο με Αίαντα) και είναι ο μόνος που δεν τον έχει αδικήσει. Καλοί και οι βοηθοί, Πήττας, Παπαδόπουλος, ιδιαίτερα ο πρώτος.

Τι έγινε;

Τι έγινε ρε αδέρφια εκεί στο γήπεδο Καράτουλα και δεν τελέστηκε το παιχνιδάκι;

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος