FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross: Τρίτος ο Κοντολέτας στη Χαλκίδα

Ημερομηνία: 18-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθη στη Χαλκίδα ο 4ος γύρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross και ο Ηλείος αναβάτης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο., Δημήτρης Κοντολέτας, κατέλαβε την 3η θέση και στα δύο σκέλη της ΜΧ1. Μπροστά του τερμάτισαν οι Παναγιώτης Κουζής, Ανάργυρος Τσαρνάς με τον Κοντολέτα  να είναι στο β΄ σκέλος ελάχιστα πίσω από τον 2ο  Τσαρνά. Πλέον, στη βαθμολογία ο δυναμικός αναβάτης από τη Ζαχάρω είναι στην τρίτη θέση, πίσω από τους δύο μεγάλους αντιπάλους του και στους εναπομείναντες τρεις αγώνες θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Στην open ο Σταμάτης Δημολιάνης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν επίσης τρίτος και στα δύο σκέλη, πίσω από τον Βασίλη Πακαταρίδη και τον Κύπριο Σάββα Σάββα, που εναλλάχτηκαν στην πρώτη και δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία Quad, πρώτος στο α΄ σκέλος  ήταν ο περσινός πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Κώστας Ντούζος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.. Στο β΄ σκέλος τερμάτισε τρίτος πίσω από τους Μάρτιν Μίλεφ, Βασίλη Τριανταφύλλου, ενώ τέταρτος στο εν λόγω σκέλος ήταν άλλος ένας αναβάτης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., ο Αλέξανδρος Κατσινέλης.

Στην MX5, o Χρήστος Ταμβάκος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. κατετάγη τέταρτος και στα δύο σκέλη και τέλος στην κατηγορία των μικρών, ΜΧ85, ο Νίκος Κανελλόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν επίσης τέταρτος και στα δύο σκέλη.

Ο επόμενος αγώνας (5ος από τους 7 συνολικά)  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, θα διεξαχθεί στα Δουνέικα Ηλείας με διοργανωτή το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., στις 29 Απριλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος