FOLLOW US: facebook twitter

Παναργειακός-ΠΑΟ Βάρδας 1-5: «Πράσινη» καταιγίδα στο Άργος

Ημερομηνία: 22-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ασθενή βροχή είχαμε χτες το απόγευμα στο Άργος, «καταιγίδα» όμως ήταν ο ΠΑΟ Βάρδας στον αγώνα με τον Παναργειακό. Η «αρμάδα» του Ηλία Φωτόπουλου, παρά τις τέσσερις βασικές απουσίες (Ντόμας, Ανδριέλος, Κοκκίνης και Λευτέρης Βατσής)  ήταν συγκλονιστική και επικράτησε 5-1 με δύο γκολ του Καρούτη, άλλα δύο του Σαμπανέι κι ένα του Καλογερόπουλου. Έτσι, οι «πράσινοι» έκλεισαν με νίκη μια ονειρική σεζόν και τερμάτισαν στην τιμητική 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Παναχαϊκή και Χαλκίδα.

 

0-2 από το 12΄

Ο ΠΑΟΒ μπήκε δυνατά και μόλις στο 5΄ ο Θοδωρής Καρούτης, μετά από σέντρα του Αγουρίδη, με πλασέ  άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 12΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ύστερα από γύρισμα του Καλογερόπουλου από αριστερά και μπήκαν γερά οι βάσεις της νίκης. Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄  ο Παναργειακός μείωσε σε 1-2 με τον Καλογέρη, αλλά ο Θοδωρής Σαμπανέι πήρε το όπλο του και στο 58΄ μετά από κλέψιμο Γούρμου και παράλληλη σέντρα, έκανε το 1-3.  Και στο 64΄ αφού πέρασε 4 αντιπάλους ξεκινώντας πίσω από τη σέντρα, έφτασε απέναντι από τον Τσέλιο κι έγραψε το 1-4. Ένα φανταστικό γκολ από τον Σαμπανέι, από τα καλύτερα της σεζόν στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στο 71΄ ο Καλογερόπουλος, μετά από κάθετη του Καρούτη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη «Μπάρτσα» (1-5).

 

Παναργειακός: Τσέλιος, Πολιανίδης (46΄ Στασινόπουλος), Ραχίμ, Σιάτρας, Φίλης, Πάπι, Παπουτσής (46΄ Καρέλης),  Καλύβας, Βιδάλης, Καλογέρης (60΄ Φασουλής), Παναγιωτόπουλος.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Πατάπης, Γ. Πολίτης (69΄ Παλιάτσας), Καρούτης, Καλογερόπουλος, Σαμπανέι (73΄ Κακαφώνης), Γούμος (61΄ Μητρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot