FOLLOW US: facebook twitter

Πανίσχυρη στο σπίτι της

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Νίκη Τραγανού-Προοδευτική  3-0

Φωνάζει για δύο φάσεις η Προοδευτική

 Η Νίκη Τραγανού εκμεταλλεύτηκε σε άλλο ένα παιχνίδι την έδρα της, εκεί όπου έχει 11 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα από τον Πανηλειακό, επικρατώντας 3-0 της Προοδευτικής.

Στο 35΄ η ομάδα του Μάκη Πολίτη  λίγο έλειψε να προηγηθεί όταν από λάθος γύρισμα του Χαράλαμπου Κολοτούρου στον Ψυχογιό, έκλεψε τη μπάλα ο Νικολετάκης, πλάσαρε και απέκρουσε με υπερένταση ο Ψυχογιός. Στη φάση αυτή η Προοδευτική διαμαρτυρήθηκε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στην απόκρουση του Ψυχογιού, αλλά ο βοηθός Πανδής και ο διαιτητής Γκατζόπουλος, έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 38΄ μετά από κόρνερ του Νίκου Κολοτούρου, δυνατό σουτ του Βουρτσάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σταθόπουλος. Στη συνέχεια της φάσης, στο  κόρνερ που εκτελέστηκε,  ο Γεωργιόπουλος έπιασε την κεφαλιά, έδιωξαν λανθασμένα οι παίκτες της Προοδευτικής παράλληλα με την εστία, αλλά δεν πρόλαβε ο Νίκος Κολοτούρος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43΄οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Ανδρέας Κατσιμιτσίρης σπρώχτηκε μέσα στην περιοχή  αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα βελτιώθηκε και σκόραρε τρεις φορές.

Στο 64΄ ο Γεωργιόπουλος μετά από γύρισμα του Δημήτρη Κολοτούρου, έκανε το 1-0. Στο 75΄ ο Δούλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κολοτούρου το 2-0. Και στο 83΄ ξανά ο Γεωργιόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό  3-0.

 

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (62΄ Γκρίλλας), Γιαννακόπουλος (55΄ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (86΄ Δ. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος.

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Α.Κατσιμιτσίρης (65΄ Πέρδικας), Λιακόπουλος, Ορλώφ, Μπιτούνης, Βασιλόπουλος (50΄ Ζ. Βαλογιάννης), Π. Σάμαρης, Λαζανάς (80΄ Αθανασόπουλος), Παντελής, Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot