FOLLOW US: facebook twitter

Στο ρελαντί…

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Θύελλα-Πανηλειακός  2-4

Ο Πανηλειακός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά με τρία γκολ σε 6 λεπτά πέτυχε την 23η νίκη του

Ο Πανηλειακός έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει την 23η νίκη του σε 25 αγώνες στην Α1 Κατηγορία. Κέρδισε 4-2 τη νεανική Θύελλα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ μέχρι το 20ο λεπτό.  Έξι λεπτά όμως ήταν αρκετά, για να κάνει την ανατροπή από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και απλά στο β΄ μέρος να διατηρήσει τα κεκτημένα. Η Θύελλα του Αλέκου Τομαρόπουλου που θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να παίξει στα πλέι-άουτ, μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ όταν ο Γιούρτας επιχείρησε το σουτ, ο Θεοδωρακόπουλος απέκρουσε ασθενώς και ο Μπουτσικάκης από κοντά σκόραρε. Ο Πανηλειακός στο 10’ έφερε το ματς στα ίσα με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Σκοζάι, όμως οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 20’, με κοντινό πλασέ του Κατελούζου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλαμπόπουλου.

Από κει και πέρα, οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου σοβαρεύτηκαν και σε έξι λεπτά σκόραραν τρεις φορές. Το 2-2 έγινε στο 30’ με δυνατό σουτ του Πλαστουργού από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τρία λεπτά αργότερα, ο Παπαπέτρου μπήκε  από δεξιά στην περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 2-3. Στο 36’ το ερυθρόλευκο επιθετικό κρεσέντο κορυφώθηκε, με τον Στούπη να μπαίνει με ωραία ατομική ενέργεια στην περιοχή και να πλασάρει τον Καρανικολό για το 2-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Χωρίς γκολ το β΄ μέρος

Στην επανάληψη η επαφή με τα δίχτυα σταμάτησε από τις δύο ομάδες κι έμεινε μέχρι τέλους το 2-4. Ο Πανηλειακός είχε δυο καλά σουτ από τον Γκουβέρο και τον Παπαπέτρου στο 65’ και στο 70’ αντίστοιχα που δεν βρήκαν στόχο και η Θύελλα στο 75΄ λίγο έλειψε να μειώσει σε 4-3 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Διαμαντάκου, ο Θεοδωρακόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 80΄ ο Χατζηαράπης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Θύελλας, Γιώργο  Καρανικολό και αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο β΄ ημίχρονο, ο Σπύρος Αντωνόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Καραβατά, Σακελλαρίου, με τον δεύτερο να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Θύελλα: Καρανικολός, Σαΐνης, Τζουβάνης, Κατελούζος, Βασιλακόπουλος (50΄  λ.τρ. Μπλάθρας), Χαραλαμπόπουλος (72΄ Τριγάζης), Παπαδάτος, Νεοφώτιστος, Γιούρτας, Μπουτσικάκης, Λούσκος (46΄ Διαμαντάκος).

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Γκουβέρος, Παναγιωτόπουλος, Στούπης, Τσουκαλάς, Σκοζάι (46΄Χατζηαράπης), Χατζηστάμου (65΄ Καραβατάς), Παναγόπουλος, Πλαστουργός (72΄ Σακελλαρίου), Σωτηρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος