FOLLOW US: facebook twitter

Παλινωδίες με το sea track του Κατακόλου

Ημερομηνία: 07-05-2018 | Συντάκτης:

Νέα επεισόδια έχει το σήριαλ του seatrack στην Ηλεία. Εκεί που όλοι πίστεψαν πως το θέμα αυτό διευθετήθηκε και έχουν δρομολογηθεί οι νεότερες εξελιξεις, φαίνεται πως γυρνά στο σημείο μηδέν και σε καταστάσεις που ζήσαμε προ διετίας.

Όπως κατήγγειλε ο γραμματέας του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας Γιώργος Παπανικολόπουλος, η προμηθεύτρια εταιρία ΤΟΒΕΑ δεν έχει πληρωθεί από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και πλέον απειλεί να πάρει πίσω τον εξοπλισμό με αποτέλεσμα, όσα κατακτήθηκαν με πολύ αγώνα και κόπο από τα άτομα με αναπηρία, να κινδυνεύουν να χαθούν.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπανικολόπουλος, “πέρυσι υποτίθεται ότι αγοράστηκε το Seatrack, για την παραλία Πλάκες του Κατάκολου από την Περιφέρεια. Φέτος ενημερωνόμαστε ότι τό Seatrack, δεν έχει πληρωθεί από την Περιφέρεια και ότι η εταιρεία ΤΟΒΕΑ θα έρθει να το πάρει πίσω. Έτσι οι άνθρωποι με αναπηρία θα μείνουν χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα Κάθε χρόνο τα ίδια προβλήματα για τα αυτονόητα. Εμείς ως σωματείο δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Τέρμα η κοροϊδία… Κανονικά θα έπρεπε να μπει και σε άλλη παραλία, όχι ο ενας μηχανισμος Seatrack που υπάρχει στην Ηλεια και να μας τον παίρνουν πίσω. Κύριε Γεωργιοπουλε καλό είναι να μεριμνήσετε να πληρωθεί ο μηχανισμός και να τοποθετηθεί στις Πλάκες του Κατακόλου, αλλιώς θα είσαστε υπεύθυνος που δεν θα κάνουν μπάνιο οι άνθρωποι με αναπηρία φέτος στην Ηλεία” είπε με καυστικό τρόπο ο κ. Παπανικολοπουλος.

Πηγές της Π.Ε. Ηλείας από την άλλη πλευρά αναφέρουν πως το πρόβλημα εστιάζεται στην επιτροπή παραλαβής του εξοπλισμού. Ακόμα και αν ισχύει αυτό, είναι εξαιρετικά μεγάλο το χρονικό διάστημα των δέκα μηνών για μια τέτοια διαδικασία, τη στιγμή που είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει, αλλά και οι χρόνοι που ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα πρέπει να έχει εγκαταστεθεί και να λειτουργεί. Μπορεί να είναι γνωστές οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις αλλά σε κάποια λεπτά κοινωνικά ζητήματα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος