FOLLOW US: facebook twitter

Πάνω από 10 τόνοι καπάκια «αγάπης» για τον Άγγελο!

Ημερομηνία: 17-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

kapakia-amea2

Δυο τόνοι καπάκια και ένα αμαξίδιο από το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ «Ήλις»

Περισσότεροι από 10 τόνοι πλαστικά καπάκια, έχουν συγκεντρωθεί για τον 24χρονο Άγγελο Λαδά από το Βαρθολομιό που νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη και η συνεχιζόμενη προσφορά πολιτών και συλλόγων αποτελεί πραγματικά μια ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Η περιπέτεια του νεαρού Άγγελου που παλεύει να σταθεί στα πόδια του, έχοντας άγρυπνο φρουρό δίπλα του, την μητέρα του Αλεξάνδρα, δεν ήταν δυνατόν, να αφήσει ασυγκίνητο το Νομαρχιακό Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και ΑμεΑ «Ηλις» τα μέλη του οποίου έκριναν πως οι ανάγκες του 24χρονου είναι επείγουσες και οι ποσότητες πλαστικών καπακιών που είχαν συγκεντρώσει για την κάλυψη των προγραμμάτων τους, ήταν προτιμότερο να διατεθούν για τη θεραπεία του.

kapakia-amea1

Έτσι, δυο τόνοι πλαστικά καπάκια, προσφέρθηκαν χθες στην εταιρεία ανακύκλωσης Masterscarp και τα χρήματα από τη διάθεση τους, θα δοθούν για τις ανάγκες του Άγγελου.

«Καιρό μαζεύαμε καπάκια για τις ανάγκες των μελών του συλλόγου μας, υλοποιώντας διάφορα προγράμματα στο ΚΕΦΙΑΠ. Στο άκουσμα της εκστρατείας για τη στήριξη του νεαρού Άγγελου, θεωρήσαμε ότι πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε. Έτσι, αποφασίσαμε, τις ποσότητες που είχαμε συγκεντρώσει με τη βοήθεια του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Βουπρασίας «οι Ευμενίδες», καφετεριών του Πύργου που φυλάνε τα καπάκια για τις ανάγκες μας και μελών μας, να τα προσφέρουμε, με πολύ αγάπη, για τις θεραπείες του Άγγελου» τόνισε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου κ. Γιάννης Παπαδάτος και πρόσθεσε ότι θα προχωρήσουν και στην αγορά ενός αμαξιδίου για τον 24χρονο το οποίο θα του το στείλουν στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. «Η γραμματέας του συλλόγου μίλησε με τη μητέρα του Άγγελου και κανόνισαν όλη τη διαδικασία ενώ ενημερώθηκε και για την ανάγκη προμήθειας ενός αμαξιδίου το οποίο και αποφασίσαμε να αγοράσουμε και να του το προσφέρουμε.  Συνολικά προσφέραμε περίπου 2 τόνους καπάκια».

kapakia-amea3

«Μιλά, η ανθρωπιά»

Στην μεγαλειώδη ανταπόκριση του κόσμου, στην εκστρατεία για τον Άγγελο, αναφέρθηκε η γραμματέας στου Συλλόγου κ. Αγαθή Ρηγοπούλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Μίλησε η ανθρωπιά και μόνο! Υπάρχουν άνθρωποι τελικά».

Το Νομαρχιακό Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και ΑμεΑ «Ηλις» ευχαρίστησε και η εκπρόσωπος της εταιρίας Masterscarp κ. Ζωή Μπαντούνα επισημαίνοντας ότι παρότι έχουν ανάγκες προτίμησαν να προσφέρουν τα καπάκια που είχαν συγκεντρώσει για να στηρίξουν ένα άλλο παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα. «Συνολικά μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από δέκα τόνοι και ίσως φθάσουμε και τους 15 τόνους. Είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση που δεν έχουμε προλάβει να παραλάβουμε από όλα τα σημεία της Ηλείας που έχουν αποθηκευτεί, τα καπάκια. Πραγματικά μας έχει συγκινήσει η προσπάθεια αυτή που αποδεικνύει ότι στις μέρες μας δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά, το ενδιαφέρον και το φιλότιμο για τον συνάνθρωπο. Επίσης, θα πρέπει να σας μεταφέρω και τις ευχαριστίες αλλά και τη συγκίνηση της κ. Αλεξάνδρας Λαδά, για τη βοήθεια που της προσφέρουν όλοι, απλοί πολίτες και σύλλογοι».

kapakia-amea4

Σημειώνεται, ότι οι προσπάθειες του Νομαρχιακού Συλλόγου για τη συγκέντρωση καπακιών συνεχίζεται και όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να απευθύνεται στον πρόεδρο Γ. Παπαδάτο και στο τηλέφωνο 6977673592.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος