FOLLOW US: facebook twitter

Ο Παναγιώτης Ρούνης για 7η συνεχή χρονιά έπιασε το σταυρό στο Παλούκι Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Έχει καταντήσει ο “συνήθης ύποπτος” αν και αστυνομικός, ο Παναγιώτης Ρούνης στο Παλούκι… Για 7η συνεχή χρονιά βούτηξε και έπιασε το σταυρό στην καθαγίαση των υδάτων στα Θεοφάνια, στο αλιευτικό καταφύγιο του Παλουκίου.

Ανάμεσα σε μια “ενδεκάδα” κόσμο που βούτηξε, μεταξύ αυτών και μια κοπέλα, ο τερματοφύλακας, έκανε τη δουλειά του όσο καλύτερα γινόταν.

Ο Παναγιώτης ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και φυσικά όλοι περιμένουν τον αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. και τερματοφύλακα της Νίκης Τραγανού, να πάει για την 8η επιτυχία του. Σε μια σύντομη δήλωσή του ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο.

Η καλοκαιρία που επικράτησε στην Ηλεία, έφερε πολύ κόσμο στο Παλούκι για να παρακολουθήσει τα Θεοφάνια, ενώ τον καθαγιασμό των υδάτων τέλεσε ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Γ.Γ του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Διονύσης Καλαματιανός, ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και σύσσωμη η δημοτική αρχή, ο περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ο πολιτευτής της ΝΔ Θόδωρος Βλαγκούλης, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Αντώνης Παρασκευόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, εκπρόσωποι των τοπικών και στρατιωτικών αρχών και πάρα πολύς κόσμος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος