FOLLOW US: facebook twitter

Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά απόψε στο λιμάνι Κατακόλου: Την συναυλία διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ο Δημοτικός Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου

Ημερομηνία: 13-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Στο πλευρό του ο νεαρός Πυργιώτης τραγουδοποιός Γιάννη Κορίζης

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίζεται απόψε το βράδυ, Δευτέρα 13 Αυγούστου στο Κατάκολο, για μια αξέχαστη συναυλία στο Λιμάνι. Την συναυλία διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ο Δημοτικός Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη, θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη»,«Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου»έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, θεωρείται «δικό μας άνθρωπος», ένας φίλος- καλλιτέχνης που έχει ισχυρούς δεσμούς με τον Πύργο και την Ηλεία και κυρίως με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει ο νεαρός Πυργιώτης τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Κορίζης. Όπως είναι γνωστό, ο Μίλτος Πασχαλίδης συμμετέχει ερμηνεύοντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ένα τραγούδι στον προσωπικό δίσκο του Γιάννη Κορίζη «Καράβια χάνονται» από τον οποίο θα ακούσουμε και κομμάτια που ήδη αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

Συντελεστές:

Θύμιος Παπαδόπουλος– πνευστά, Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν,Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο,

Πασχάλης Κολέντσης& Ηλίας Καρούμπαλης – ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

Οργάνωση Παραγωγής: Stray Music

Η διοργάνωση της συναυλίας γίνεται από τον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ και θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με ώρα έναρξης 9.00 μ.μ. στο Λιμάνι Κατακόλου (Προβλήτας 1).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος