FOLLOW US: facebook twitter

Προσφορά ανθρωπιάς από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας: 1500 ευρώ συγκεντρώθηκαν από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ

Ημερομηνία: 13-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Το ποσό των 1500 ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας, από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο στο πλαίσιο του 18ου Παμπελοποννησιακού Συνεδρίου. Η αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαίμαχους Έλληνες καλαθοσφαιριστές και τους Οδοντιάτρους της Ηλείας, κέντρισε το ενδιαφέρον περίπου 1000 θεατών το Σάββατο 30 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου. Τα έσοδα από αυτό το φιλανθρωπικό αγώνα οι οδοντίατροι της Ηλείας είχαν ανακοινώσει πως θα προσφερθούν στο Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας για τις ανάγκες του. Έτσι χθες σε μια σεμνή τελετή στα γραφεία του σωματείου στο ΚΕΦΙΑΠ, ο πρόεδρος και η γενική γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας Αλέκος Γαλανόπουλος και Κατερίνα Μουστάκη, παρέδωσαν την επιταγή στον πρόεδρο του Σωματείου και στα μέλη της διοίκησης τον γ.γ. Γιώργο Παπανικολόπουλο και τον ταμία Γιάννη Πετρόπουλο.

«Εκπληρώνουμε ένα χρέος το οποίο αναλάβαμε πριν 8 μήνες. Είχαμε υποσχεθεί στα μέλη του συλλόγου ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με παίκτες τοπικούς και Πανελλήνιου επιπέδου. Καταφέραμε στα πλαίσια του 18ου Παμπελοποννησιακού Συνεδρίου το οποίο ήταν απόλυτα επιτυχημένο και από επιστημονικής άποψης και από άποψη συμμετοχών. Καταφέραμε να φέρουμε τον Γιάννη Ιωαννίδη με άλλους δέκα παλαίμαχους παίκτες του συλλόγου βετεράνων καλαθοσφαιριστών που έκαναν ένα αγώνα με την ομάδα του οδοντιατρικού συλλόγου Ηλείας και τα έσοδα που έμειναν από τον αγώνα ήρθαμε να τα δώσουμε στο σύλλογο Παραπληγικών» σημείωσε ο κ. Γαλανόπουλος που ευχαρίστησε όσους όσοι στήριξαν την προσπάθεια αυτή, τους χορηγούς και την εταιρία που πρόσφερε την ηχητική κάλυψη, τον Ερυθρό Σταυρό, τους διαιτητές που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, την γραμματεία του συλλόγου, τον δήμο Πύργου που έφτιαξε το κλιματιστικό για να γίνει ο αγώνας σε καλές συνθήκες. «Εύχομαι να πιάσουν τόπο τα χρήματα αυτά και εύχομαι όποιος σύλλογος μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί στην κοινωνία. Εμείς ως οδοντιατρικός σύλλογος, προσφέρουμε κάτι πίσω στη κοινωνία» σχολίασε ο κ. Γαλανόπουλος.

Η γ.γ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κατερίνα Μουστάκη, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του 18ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου αλλά και σε αυτή του φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας αλλά και όλο τον κόσμο που μας στήριξαν για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας αυτός και έτσι είμαστε εδώ σήμερα κι εμείς από την δική μας πλευρά για να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη» τόνισε.

Τέλος ο πρόεδρος του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, Παντελής Παπαναγιώτου, ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του για την συνδρομή τους στην διεξαγωγή του αγώνα. «Σίγουρα τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο. Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος ήταν η ψυχή και η καρδιά και το μυαλό και τα μέλη του σώματος ήταν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες. Καθώς ο κάθε ένας ξεχωριστά προσέφερε από το μετερίζι του, για να έχουμε το αποτέλεσμα αυτό. Να ευχαριστήσουμε πολύ και η συνεργασία μαζί σας δεν θα σταματήσει εδώ κι έχουμε υπόψη μας για τα ΑμεΑ έναν οδοντιατρικό έλεγχο. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και που η Ηλεία έχει μέλη του προσφέρουν στο συνάνθρωπο» δήλωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος