FOLLOW US: facebook twitter

«Ουδέποτε λάβαμε αίτημα για την ανέγερση των ειδικών σχολείων της Ηλείας»

Ημερομηνία: 21-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

eidiko_gimnasio1

Ανακοίνωση της ΚΤΥΠ Α.Ε. σχετικά με το Ειδικό Γυμνάσιο Πύργου και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών

 Με αφορμή ρεπορτάζ της εκπομπής “Οι Αταίριαστοι” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, το οποίο προβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2016 σχετικά με τα προβλήματα σχολικής στέγης στο Ειδικό Γυμνάσιο Πύργου και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών,  το γραφείο τύπου της ΚΤΥΠ- ΑΕ -Κτιριακές Υποδομές ΑΕ-  ενημερώνει ότι:

«Η ΚΤΥΠ Α.Ε. –- ουδέποτε έχει λάβει αίτημα από τους οικείους Δήμους για την ανέγερση Ειδικού Σχολείου στον Πύργο και στα Λεχαινά Ηλείας. Επίσης, δεν έχει λάβει κανένα αίτημα για την συμβολή της στην αντιμετώπιση και κάλυψη προσωρινών αναγκών σχολικής στέγης.

Εξάλλου, αρμοδιότητα της ΚΤΥΠ Α.Ε. είναι η μελέτη και κατασκευή νέων σχολικών μονάδων και όχι η λειτουργία υφιστάμενων, αρμοδιότητα η οποία ανήκει στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Υπό αυτό το πλαίσιο, η ΚΤΥΠ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για την κατάσταση του Ειδικού Γυμνασίου Πύργου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών. Δηλώνει όμως την πρόθεση της να συμβάλλει όπου απαιτηθεί εφόσον υποβληθεί σχετικό αίτημα στις υπηρεσίες της εταιρείας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος