FOLLOW US: facebook twitter

Ομαδική δηλητηρίαση σκυλιών στην Αρήνη!

Ημερομηνία: 24-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εικόνες φρίκης και αποτροπιασμού! Χθες το απόγευμα έπειτα απο κλήση του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, η Ελληνική Φιλοζωϊκή Ένωση Ζαχάρως, ενημερώθηκε  πως στον δρόμο Αρηνης που οδηγεί στο χωριό Σχίνοι  βρέθηκαν δίπλα σε κάδο τα πτώματα 4 νεκρών σκυλιών.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλοζωικής Ένωσης Ζάχαρως κα Ρένα Σπηλιοπούλου  καθώς και ενα περιπολικό. Διαπιστώθηκε ο Θάνατος των τεσσάρων σκύλων προφανώς απο δηλητηρίαση καθώς στα στόματα των άτυχων ζώων υπήρχαν αφροί.

Πρόκειται για δυο ενήλικα σκυλάκια καθώς και δυο μωρά 3 μηνων περίπου. Ο  δράστης τα είχε τοποθετήσει με σειρά στην άσφαλτο σε εμφανές σημείο απο τους περαστικούς. Στο σημείο βρέθηκε και ενα τρίτο σκυλάκι ηλικίας 3 μηνών σοβαρά τραυματισμένο στο πίσω αριστερό πόδι, το όποιο περισυλλέχθηκε και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο.

Παράκληση προς όλους τους κατοίκους της περιοχής  που γνωρίζουν η είδαν κάτι…ακόμη και ανώνυμα να το καταγγείλουν . Τηλεφωνήστε στο Αστυνομικό τμημα Ζαχαρως στο 2625033333 η στην Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως στο 6907370034.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος