FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πρόταση της ΝΔ για την Ηλεία

Ημερομηνία: 21-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

Δριμεία κριτική με Ηλειακό χρώμα του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη σε εκδήλωση της Τ.Ο Πύργου της ΝΔ

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι άλλος λαός που θα είχε την Ολυμπία, στον οικείο νομό δεν θα ζούσαν όλοι από αυτήν». Με αυτή την αναφορά του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνης Γεωργιάδης, θέλησε να φανερώσει τις προθέσεις του κόμματος για την περιοχή, μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Πύργου, στο ξενοδοχείο «Οδυσσέας» στο Κατάκολο, το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα δεδομένα της Ηλείας, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, αναφερόμενος σε πλείστα θέματα που κατακλύζουν την πολιτική επικαιρότητα στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε για την Ηλεία, ο κ. Γεωργιάδης, «… δεν μπορώ να φανταστώ ότι άλλος λαός που θα είχε την Ολυμπία, στον οικείο νομό δεν θα ζούσαν όλοι από αυτήν. Το πώς τα έχουμε καταφέρει είναι «επίτευγμα». Δεν τα κάναμε όλα τέλεια στο παρελθόν, αλλά έχει έρθει η ώρα να γίνουν πράγματα. Πριν από τις εκλογές η ΝΔ θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη αναπτυξιακή της πρόταση για την Ηλεία, όπως και για κάθε νομό» δήλωσε και συμπλήρωσε πως ενημερώθηκε και για τα υπόλοιπα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το νομό, όπως τα προβλήματα των αγροτών, η ανάπτυξη του τουρισμού και ο δρόμος Πατρών – Πύργου.

«Το μισό υπουργικό συμβούλιο καθυβρίζει την Ελληνική Δικαιοσύνη»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έβαλλε κατά της συγκυβέρνησης, ξεκινώντας από το θέμα που έχει προκύψει με τη Δικαιοσύνη. «Η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στους θεσμούς δεν έχει μεταπολιτευτικό προηγούμενο. Το μισό υπουργικό συμβούλιο καθυβρίζει την ελληνική δικαιοσύνη και να κατηγορεί τους δικαστές ότι συγκαλύπτουν φοροφυγάδες και να αμφισβητούν αποφάσεις και να προαναγγέλλουν νέες αποφάσεις από  το βήμα της Βουλής, που απειλούν τις συνταγματικές μας ελευθερίες.

Το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών και στον αλληλοσεβασμό τους. Αυτό που ζούμε είναι φαινόμενο περίεργο και η κυβέρνηση να συνετιστεί και να το σταματήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης που συνέχισε με αιχμές κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor 1. «Στο υπουργείο Άμυνας είναι ένας άνθρωπος, που του είναι αδύνατον να ασκεί τα καθήκοντά του με ενάργεια, διότι το μυαλό του είναι μόνο πώς θα γλιτώσει τη φυλακή. Δεν έχει θεσμική λογική να μιλά ο υπουργός Άμυνας με ισοβίτη. Θα έπρεπε να είναι εκτός υπουργικού συμβουλίου» επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απαντώντας σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, απέκλεισε το ενδεχόμενο απολύσεων στο δημόσιο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έκανε λόγο για αξιολόγηση. Σε ότι αφορά τον τομέα της Οικονομίας «Κλαυθμοί και οδυρμοί ακούγονται από τα εκκαθαριστικά. Ο ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν, πληρώνεται σε 5 δόσεις από τις 6 του Σαμαρά. Ο κ. Πιτσιόρλας μας έλεγε πόσο καλές είναι ιδιωτικοποιήσεις. Άνοιξαν βιβλίο προσφορών για τα ομόλογα και ανέκρουσαν πρύμναν όταν ανακαλύφθηκε ότι θα ήταν υποκείμενοι δικαστικά, αν αποκαλυπτόταν ότι η κυβέρνηση γνώριζε για την έκθεση του ΔΝΤ για το χρέος και απέκρυπτε την πληροφορία. Όλα στο πόδι για τις εντυπώσεις και τίποτα με σχέδιο και αποτελεσματικότητα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας, Χρήστος Γαβράς, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πύργου, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο τομεάρχης Ηλείας, Γιάννης Κακούρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος