FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Συνεχίζει ο Παναγιωτακόπουλος στην τεχνική ηγεσία-Πρώτη μεταγραφή ο Παναγόπουλος- Ανανέωσε ο Κουτρουμπής

Ημερομηνία: 21-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με το Ντίνο Παναγιωτακόπουλο στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας θα πορευτεί και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας ο Ξενοφών, καθώς οι συζητήσεις των δυο πλευρών είχαν θετική έκβαση. Έτσι ξεκινά κι επισήμως η υλοποίηση του πλάνου για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού ενόψει της νέας χρονιάς και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν και την πρώτη τους μεταγραφή.

Κι αυτή… ακούει στο όνομα Φώτης Παναγόπουλος, με την ομάδα των Κρεστένων να προσθέτει στο δυναμικό έναν από τους πλέον έμπειρους και χαρισματικούς Ηλείους γκολτζήδες. Ο 31χρονος επιθετικός, εξάλλου, στα 31 του χρόνια έχει επιδείξει τις δυνατότητές του κι αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στα χέρια κάθε προπονητή για τη γραμμή «κρούσης».

Ανανέωσε ο Κουτρουμπής

Την ίδια ώρα, επήλθε συμφωνία και με τον Κώστα Κουτρουμπή, ο οποίος θα υπερασπιστεί για μία ακόμη σεζόν την εστία των «ερυθρολεύκων», ενώ παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Μπάρκας, ο οποίος για προσωπικούς λόγους είχε ενημερώσει από τα μέσα της περασμένης περιόδου την διοίκηση, ότι δεν προτίθεται να παραμείνει στην ομάδα.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι έχει αποχωρήσει ήδη κι ο Νίκος Δαβουρλής, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ενιπέα Λατζοϊου, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Αναμουρλίδη κι όλα θα εξαρτηθούν από το αν επαγγελματικές υποχρεώσεις τον αναγκάσουν να αποχωρήσει από το νομό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος