FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Παρέμεινε ο Γαλανόπουλος, στο τεχνικό τιμ ο Ν. Αντωνόπουλος!

Ημερομηνία: 27-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι ανανεώσεις συμβολαίων παικτών συνεχίζονται στον Ξενοφώντα Κρεστένων. Χθες ήταν η σειρά  του μέσο – αμυντικού Γιώργου Γαλανόπουλου, ο οποίος θα φορά τα «ερυθρόλευκα»  και του χρόνου.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Ξενοφών αναφέρει:

«O A.O.  Ξενοφών ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον δυναμικό αμυντικό – μέσο  Γιώργο Γαλανόπουλο, του ευχόμαστε να είναι υγιής, και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα». Παράλληλα με την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του  Γαλανόπουλου, ο Ξενοφών, γνωστοποίησε και τον νέο γυμναστή της ομάδας, που θα είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος. Γυμναστής, αλλά και προπονητής, με πείρα και παραστάσεις από πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων: Κυπαρισσία, Ατρόμητος Λάππα, Εράνη Φιλιατρών (στη Δ’ Εθνική) και ΕνιππέαςΛαντζοίου, Ολυμπιακός Ζαχάρως, Άρης Αρχαίας Ολυμπίας, Αλφειός, Πέλοπας , Μακρίσια και πέρυσι στον Πανηλειακό, δίπλα σε Κουρμπανά αρχικά, και Κούτση στη συνέχεια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«O A.O.  Ξενοφών ανακοινώνει πως νέος γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο Νίκος Αντωνόπουλος. Ο καταξιωμένος Ηλείος τεχνικός είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εντάσσεται στο τιμ του Ξενοφώντα, προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του. Ο  Ξενοφών τον καλωσορίζει,  και του εύχεται κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος