FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 20-12-2016 | Συντάκτης:

amaliada-xristougenniatiko-xwrio2

Χριστουγεννιάτικες συναυλίες στο 3ο Αγάπης Δένδρον!

Σε πλήρη ανάπτυξη, από αύριο Τετάρτη, το χριστουγεννιάτικο χωριό στην Αμαλιάδα και πλούσιες είναι οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί. Έτσι, πέρα από το γλυκόπιοτο, το περίπτερο που θα προσφέρει ζεστό καφέ και κρασί, τα περίπτερα των Συλλόγων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων που θα απασχολήσουν τα παιδιά με χειροτεχνίες, διάφορες κατασκευές, προβολές ταινιών κ.α. και τα υπόλοιπα περίπτερα με τα Χριστουγεννιάτικα είδη και τα γλυκά, την Τετάρτη στις 8 το βράδυ, στο πλαίσιο του «3ου Αγάπης Δένδρον» θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εορταστικές μελωδίες ενώ προς το τέλος της εκδήλωσης θα γίνει απονομή τιμητικών επαίνων από το Δήμο Ήλιδας σε μαθητές τους Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου, οι οποίοι διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Ποίησης το έτος 2016.

amaliada-xristougenniatiko-xwrio1

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μικτής Χορωδίας και της Παιδικής Χορωδίας της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας σε μουσική διεύθυνση του Παντελή Πανδή. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του «3ου Αγάπης Δένδρον», υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

amaliada-patinaz-xristougenniatiko-xwrio


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot