FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος :«Δεν τα παρατήσαμε»

Ημερομηνία: 09-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos-kalampakos

Ο προπονητής του Κοροίβου, Ντίνος Καλαμπάκος, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Πάτρας: «Καταρχάς, χρόνια πολλά. Εύχομαι το 2017 να μας φέρει ό,τι χάσαμε το 2016. Εμείς δεν είχαμε κάνει Χριστούγεννα γιατί μας είχε στοιχίσει η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πέσει και στην αλλαγή των ξένων, οπότε ψαχνόμασταν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε. Πιέσαμε και πετύχαμε κάποια μεγάλα σουτ. Μετά πήγαμε σε ένα ρίσκο βολών, κατ’ επιλογήν μας πάντα. Θεωρώ ότι κάναμε σωστές επιλογές και στα παιχνίδια που χάσαμε. Νομίζω ότι σκεφτήκαμε καλά, εκ του αποτελέσματος πάντα, γιατί αυτό τα κρίνει όλα. Ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και αυτό μας δίνει χαρά. Την χρειαζόμασταν. Η μεγάλη μας χαρά μετριάστηκε κάπως με τα άλλα αποτελέσματα που μάθαμε. Έχουμε διάθεση να συνεχίσουμε. Παίξαμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Κοιτάμε μπροστά και θα προχωρήσουμε και σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης. Για να σωθούμε πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Β. Αγγέλου

«Θα είναι δύσκολος ο δρόμος»

Ο τεχνικός του Προμηθέα, Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Αν μιλήσουμε με τη γλώσσα των αριθμών θα αδικήσουμε την προσπάθεια που κάναμε. Θα δούμε τι θα πάρουμε από αυτό το παιχνίδι. Πρώτον, θέλουμε να πάρουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων. Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος ο δρόμος που ακολουθεί. Και επίσης, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Η θέλησή μας, μας εμπόδισε στα κρίσιμα σημεία να σκεφτούμε σωστά. Ένα παιχνίδι έχει διάρκεια 40 λεπτά. Πρέπει μέσα σε αυτόν τον χρόνο να διαχειριστείς ενέργεια, μυαλό και το απρόοπτο του αντιπάλου. Όταν ο αντίπαλος έχει 5/5 τρίποντα και βάζει τόσους πολλούς πόντους στο τελευταίο 10λεπτο, τότε σίγουρα δεν έχεις καμία τύχη. Κρατάμε αυτό που μας είπε ο πρόεδρος έξω: να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

 Πήρε Ιωακειμίδη

Από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Απόστολος Αποστολίδης ο Κόροιβος κινήθηκε να βρει τον αντικαταστάτη του και ήρθε σε συμφωνία με τον Σίμο Ιωακειμίδη,  ο οποίος ήταν ελεύθερος και προπονούνταν με τους Μαχητές (ομάδα της Α2). Ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος προέρχεται από τις υποδομές του Άρη, έχει παρουσία στην Α1 με την Ολυμπιάδα Πατρών την σεζόν 2007-08,  όταν και αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, ενώ στην Α2 έχει περάσει από Ερμή Λαγκαδά, Ξάνθη και Πιερικό/Αρχέλαο. Τις τελευταίες δυο σεζόν αγωνίστηκε στη Γερμανία με την Χάγκεν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος