FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τρ.- Ολυμπιακός Σαβ. 2-0

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Παρέμεινε ψηλά…

Η Νίκη Τραγανού νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Στο 15΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε προβολή του Βουρτσάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ στο 44΄ ο Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού σούταρε αλλά απέκρουσε ο Ψυχογιός. Στο β΄ ημίχρονο και ειδικότερα στο 48΄ ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Νίκου Κολοτούρου, έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι γι’ αυτή τη φάση διαμαρτύρονται πως δεν υπήρχε φάουλ. Και στο 70΄ ο Νίκος Κολοτούρος μετά από γύρισμα του Καλογερόπουλου, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 88΄ ο Μότας των ερυθρόλευκων πλάσαρε σε τετ –α- τετ τον Ψυχογιό, αλλά ο ικανός γκολκίπερ της Νίκης κράτησε το 2-0.

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (70΄ Δ. Κασσιανός), Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (80΄ Δρυμώνας), Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος (46΄  Γ. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Δ. Κολοτούρος.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Ν, Μπογονικολός, Δ. Μπογονικολός, Σαβανίδης, Κλάδης, Μαρκόπουλος, Καράμπελας, Χοτζάι, Παπαδόπουλος (82΄ Λαμπρόπουλος), Χρόνης (80΄ Μότας), Χριστόπουλος (60΄ Κολτσίδας).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος