FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη-ανάσα για Θύελλα

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

thiella

Θύελλα-Ατρόμητος   2-0

Η Θύελλα πήρε πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Καβασίλων, στο γήπεδο της Σπιάντζας. Η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου ήταν πολύ καλή, κυρίως στο α΄ ημίχρονο, χρονικό διάστημα κατά το οποίο δημιούργησε αρκετές φάσεις. Στο 25΄ ο Θεοδωρόπουλος είχε σουτ που προσέκρουσε στο δοκάρι και έφυγε άουτ, στη πιο σημαντική ευκαιρία των  Πυργιωτών. Ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στη μοναδική φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι, στο 40΄ με τον Χατζηγιάννη, που αστόχησε από κοντινή απόσταση και δύο λεπτά μετά ο Σκουρής άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Παναγιωτόπουλου. Στην επανάληψη και συγκριμένα στο 65΄ ο Παργινός, μετά από σέντρα του Γιούρτα, σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.  Μια δίκαιη νίκη για τη Θύελλα η οποία έμεινε για τρίτο ματς αήττητη, μετά τις δύο ισοπαλίες με Κουρτέσι και Αλφειό. Αντίθετα, ο Ατρόμητος , επέστρεψε στις ήττες, μετά τις δύο ισοπαλίες με Νίκη Τραγανού και Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Θύελλα: Καρανικολός, Παναγιωτόπουλος (78΄Κότσι), Καρανάσης, Δημητρουλόπουλος, Σαΐνης, Τζουβάνης, Σκουρής, Νεοφώτιστος, Θεοδωρόπουλος (88΄Τριγάζης), Παργινός (74΄ Διαμαντάκος), Γιούρτας.

Ατρόμητος: Αντωνόπουλος, Δημητρίου, Μενίκου, Χατζηγιάννης (50΄Αντωνάτος), Γιαννακόπουλος, Τσάμης, Μαργαρώνης (80΄Κορκός), Γ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Μπουρούκης, Μπαρλέτης (65΄Μπίλιας).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος