FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Δυσκολεύει το πρόγραμμα

Ημερομηνία: 02-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Καβάσιλα, Θύελλα, Σαβάλια, Ενιπέας και Αλφειός τα επόμενα πέντε ματς για τους «μπλε»

Η Νίκη Τραγανού έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα με 6 νίκες σε 7 παιχνίδια και από την περασμένη αγωνιστική είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Α1 DEDALOS SECURITY, με 18 βαθμούς έναντι 16 του Ολυμπιακού Σαβαλίων. Μάλιστα, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Χάβαρι, σε μια δύσκολη έδρα και έφτασε σχετικά εύκολο στο τρίποντο. Εντούτοις, περιθώρια για εφησυχασμό δεν υπάρχουν καθώς το πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους «μπλε».

Την Κυριακή πάνε στα Καβάσιλα, που ενισχύθηκαν με τον Πέτρο Τσουκαλά και ψάχνουν εδώ και καιρό το θετικό αποτέλεσμα για να ορθοποδήσουν και στη συνέχεια έχουν την επικίνδυνη Θύελλα εντός έδρας. Ακολούθως το πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Στις 19 Νοεμβρίου πάνε στα Σαβάλια για το ντέρμπι με τον τοπικό Ολυμπιακό, ακολουθεί νέο ντέρμπι με τον Ενιπέα εντός έδρας και αμέσως μετά οι πρωτοπόροι θα βρεθούν στο Επιτάλιο για να κοντραριστούν με το δυνατό φέτος Αλφειό.

Πέντε απαιτητικά ματς που η Νίκη θέλει να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή. Άλλωστε, αυτός είναι και ο στόχος, η πρώτη θέση για να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Θοδωρή Ανδριόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος