FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον – Δεύτερος στην Ελλάδα ο Φιλαθλητικός

Ημερομηνία: 14-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

filathlitikos

Εν όψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν που ξεκινά μέσα στον Οκτώβρη ευχάριστα ήταν τα μαντάτα από την ανάρτηση στο σαιτ της Ομοσπονδίας του Μπάντμιντον που αφορά την Συνολική Βαθμολογία της περσινής αγωνιστικής σαιζόν για τον Φιλαθλητικό.

Σύμφωνα με αυτή, το σωματείο της πόλης μας κατετάγη 2ο στην Πανελλήνια κατάταξη επανερχόμενο σε υψηλή θέση και δείχνοντας ότι παραμένει ένα από τα κραταιά πια σωματεία στον χώρο του Μπάντμιντον. Η Βαθμολογία των σωματείων βγαίνει και αναρτάται στο σαιτ της ΕΟΦΣΑ αφού ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα, τα ατομικα και τα ομαδικα.

Σε αυτή προσμετρούνται η δραστηριότητα και τα αποτελέσματα που έιχαν οι αθλητές του συλλόγου στα πρωτάθληματα (περιφερειακά και Πανελλήνια) κάθε ηλικιακής κατηγορίας καθώς και στο ομαδικό Πρωτάθλημα της Α Εθνικής κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται. Η επιτυχία είναι μεγάλη αν αναλογιστει καποιος οτι η ομάδα στηρίζεται αποκλειστικά σε Πυργιωτόπουλα και όχι σε μεταγραφές ενω στελεχώνει εδω και χρόνια τα Εθνικά συγκροτήματα με αθλητές από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού Παναγιώτης Τσόκος δήλωσε σχετικά: ” Η βαθμολογία όπως αναρτήθηκε μας χαροποιεί ιδιατερα όλους, από τον πιο μικρό αθλητή έως και τους προπονητές καιτο ΔΣ του συλλόγου αλλα πιστεύω και όλους τους αθλητικά σκεπτόπενους συμπολίτες μας που βλέπουν ένα σωματείο της πόλης μας να προοδεύει να εξελίσσεται και να διατηρεί το υψηλό επίπεδο εδω και χρόνια.

Να υπενθυμίσω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι προυπηρξαμε και πρωταθλητές Ελλάδας για μια τριετία και παρότι είχαμε την αποχώρηση πολλών και δυνατών αθλητών μας, παράγουμε συνεχώς νέες φουρνιές καλών αθλητών και παραμένουμε στις υψηλές θέσεις της Βαθμολογίας και στην Ελίτ του Ελληνικού Μπάντμιντον”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος