FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον: Βλαχαντώνη και Τσόκος στην Εθνική U-13

Ημερομηνία: 17-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Χαρούλα Βλαχαντώνη (στην 1η θέση του βάθρου) και ο προπονητής Πάνος Τσόκος κλήθηκαν στην Εθνική U-13 για το Βαλκανικό πρωτάθλημα.  

 

Ενώ οι προπονήσεις στο τμήμα μπάντμιντον του Φιλαθλητικού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ενόψει του νέου πρωταθλήματος, τα χαρμόσυνα νέα για τον σύλλογο του Πύργου δεν έχουν τελειωμό. Πιο συγκεκριμένα, η Χαρούλα Βλαχαντώνη, πρωταθλήτρια πέρυσι στα 13αρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κλήθηκε και θα μετέχει με την Εθνική ομάδα της κατηγορίας αυτής, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Η αθλήτρια του Φιλαθλητικού θα εκπροσωπήσει την πόλη και τον Φιλαθλητικό σε μια μεγάλη διοργάνωση φορώντας τα γαλανόλευκα, που σίγουρα αποτελεί μια μεγάλη διάκριση για την ίδια και τον σύλλογο αλλά και ανταμοιβή των κόπων της και της δουλειάς που έχει προηγηθεί. Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων -Παγκορασίδων θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου στην πόλη  Περούστιτσα της Βουλγαρίας, που βρίσκεται 12χλμ. από την Φιλιππούπολη. Σε αυτό θα μετέχουν όλα τα βαλκανικά κράτη με τους καλύτερους αθλητές που διαθέτει η κάθε χώρα σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία.

Προπονητής στην Εθνική ο Τσόκος

Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Την Εθνική μας ομάδα ανέλαβε να συνοδεύσει και να κοουτσάρει ως Ομοσπονδιακός προπονητής, ο κόουτς του Φιλαθλητικού, Παναγιώτης Τσόκος. Σίγουρα αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Πυργιώτη προπονητή αλλά και καταξίωση που ήρθε μετά από πολλά χρόνια στο άθλημα και την πορεία που έχει διαγράψει. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Παναγιώτης Τσόκος συμμετέχει στο εθνικό συγκρότημα αφού παλιότερα είχε ξανακοουτσάρει την Εθνική μας ομάδα σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Προπονητής και αθλήτρια θα ταξιδέψουν το πρωί της Πέμπτης για την Περούστιτσα, όπου εκεί θα συναντήσουν τα μέλη και της υπόλοιπης αποστολής που απαρτίζεται από τους Στυλιανό Χατζήκο, Αχιλλέα Μαβίδη, Βασίλη Ρακιντζή, Κατερίνα Παπαδοπούλου και Σπυριδοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος