FOLLOW US: facebook twitter

Μουσική λαϊκή βραδιά στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού διοργανώνει την Τετάρτη ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων

Ημερομηνία: 25-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ανοικτή για όλους, μουσική λαϊκή Βραδιά με ζωντανή μουσική και εδέσματα διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα στο προαύλιο του σχολείου.

Στο κάλεσμα τους, επισημαίνουν ότι κατόπιν έκτακτης σύσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κατέληξαν στα εξής:

1. Τα Μουσικά και τα Καλλιτεχνικά Σχολεία είναι ότι καλύτερο έχει πολιτισμικά καταχτήσει ο Λαός μας στη Δ/θμια Εκπαίδευση. Παιδεία χωρίς Πολιτισμό δεν νοείται, όπως και το αντίστροφο…

2. Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων εκ των πραγμάτων είναι συμπληρωματικό κομμάτι του Παιδαγωγικού ρόλου της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι η παρουσία και η συμβολή του είναι ανάγκη σε καθημερινή βάση. Οπότε πρέπει να ΄ναι δυνατός σε διάθεση και ικανός σε δράση με καλή προαίρεση σε πλαίσια συνεργασίας κυρίως με τους καθημερινά μοχθούντες για τα παιδιά μας τους διδάσκοντες του Σχολείου, αλλά και μαχητικός στην υπεράσπιση του Δημόσιου ισότιμου στο δικαίωμα μόρφωσης χαρακτήρα του.

3. Κάνοντας μια νέα προσπάθεια σε γιορτινή μουσική ατμόσφαιρα στο ίδιο το φυσικό χώρο του Σχολείου μας, τιμώντας την ανάγκη της ενεργητικής του παρουσίας του, πραγματοποιούμε – σε συνεργασία με το Διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές, μουσική λαϊκή βραδιά και σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος