FOLLOW US: facebook twitter

Μια ανατριχιαστική χορευτική παράσταση από την Dance Life Steps!: «Σείστηκε» το Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Πύργου

Ημερομηνία: 28-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Σάββατο 23 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Πύργου πραγματοποιήθηκε η χορευτική παράσταση της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance Life Steps! H παράσταση ήταν αφιερωμένη στη «Δύναμη για Ζωή»που αντλούμε όλοι, από ανθρώπους με κινητικά και όχι μόνο, προβλήματα!Φιλική Συμμετοχή στην παράσταση είχε το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Οι κύριοι Παντελής Παπαναγιώτου, Νικόλαος Φραγκούλης και Γεώργιος Αθανασόπουλος συμμετείχαν στη χορογραφία έναρξης της βραδιάς ενώ στη συνέχεια ο Νικόλαος Φραγκούλης χάρισε ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο στα 2000 άτομα που παρακολούθησαν την παράσταση!  Ο  χορός του Νίκου ήταν από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της βραδιάς! Κάποια λόγια ενδεικτικά από το λόγο του Προέδρου του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων, κύριο Παντελή Παπαναγιώτου αναφέρουν «… στόχος μας είναι η προσβασιμότητα – λέξη κλειδί – στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της πόλης μας..». Φυσικά στο τέλος της ομιλίας του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κύριο Γεώργιο Πολίτη, πατέρα της κυρίας Μ. Πολίτη, έναν ακόμα πραγματικό μαχητή, ο οποίος για αρκετά χρόνια βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Έντονη συγκίνηση, ωστόσο,  χάρισε στο κοινό και η εμφάνιση στη σκηνή της Μαρίας Πολίτη με το γιο της Σπύρο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα μέλη της Ακαδημίας με34 πρωτότυπες χορογραφίες, μοναδικά χορευτικά κουστούμια και φυσικά την πιο καλή τους διάθεση. Την παράσταση παρακολούθησαν 2000 άτομα και ανάμεσα τους ο κύριος Αποστολόπουλος Μιχάλης, πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, με τη σύζυγό του, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων, ενδεικτικά αναφέρουμε τους εξής κυρίους: Παντελής Παπαναγιώτου – Πρόεδρος, Τάκης Ευθυμίου – Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Παπανικολόπουλος – Γενικός Γραμματέας του Σωματείου και Γιάννης Πετρόπουλος – Ταμίας. Επίσης.

Η  Ακαδημία DanceLifeSteps ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της βραδιάς, κυρία Ασπασία Αργυροπούλου, ανέφερε όλα τα ονόματα των χορηγών.

Επιπροσθέτως, στην φαντασμαγορική αυτή γιορτή του Χορού παρευρέθησαν με τον τρόπο τους διάσημα ονόματα του χώρου καθώς με προσωπικά βίντεο έστειλαν τις ευχές τους οι κύριοι Φάνης Λεονάρδος – Διεθνής Κριτής της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, OleksandrBakharyev και Δέσποινα Λαγουδάκη από το SoYouThinkYouCanDance και ο αγαπητός σε όλους RichardSzilagyi, ευρέως γνωστός από το τηλεοπτικό showDancingWithTheStars!Την βιντεοσκόπηση της βραδιάς ανέλαβε ο κύριος Σπύρος Σπυρόπουλος και το υπέροχο Φωτογραφικό Υλικό έχει την υπογραφή του κυρίου Δημήτρη Παπαιωάννου!

Τα μέλη της Ακαδημίας θα συνεχίσουν με θερινά μαθήματα χορού και η πόρτα της DanceLifeStepsπαραμένει ανοικτή για όποιον επιθυμεί και αγαπά την τέχνη του χορού! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2621030313 ή να απευθύνεστε στην οδό Κουντουριώτη 3.Η Μαρία Πολίτη και τα μέλη της Ακαδημίας Αθλητικού ΧορούDanceLifeSteps σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος