FOLLOW US: facebook twitter

Με…. λυτρωτή τον Σάββα!

Ημερομηνία: 14-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa1

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Δόξα Ν. Μανολάδας- Ενιπέας Λατζοϊου 1-0

Πολύτιμη νίκη για την μετέπειτα παρουσία της στο πρωτάθλημα πήρε η Δόξα, η οποία επιβλήθηκε στο «Β. Μουρκιώτης» του Ενιπέα Λατζοϊου με 1-0. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε για τους «μαυραετούς» ο Σάββας Αντωνόπουλος στο 82’.

Πιο αναλυτικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, οπότε κι έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία μια προσπάθεια του Μπιλάι που έδιωξε ο τερματοφύλακας Κανελλόπουλος, ενώ και οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ήταν επίσης απειλητική με καλύτερη στιγμή μια κεφαλιά του Αντωνόπουλου, που έδιωξε με το πρόσωπο ο Λαμπρόπουλος.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου είχε μοναδική ευκαιρία για να προηγηθεί, αλλά ο Αλαϊμπέου αστόχησε σε τετ α τετ από πλάγια θέση.

Έκτοτε οι παίκτες του Γιώργου Λαγού πίεσαν και ο Μηλαδόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Όμως στο 82’ ήρθε η «λύτρωση», όταν από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας ο Μηλαδόπουλος έστρωσε στον Αντωνόπουλο και ο τελευταίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λαμπρόπουλου, γράφοντας το τελικό 0-1. Μάλιστα ο Μηλαδόπουλος θα μπορούσε να έχει «σφραγίσει» πιο άνετα τη νίκη, αλλά η προσπάθειά του στο 85’ κατέληξε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Σωτηρόπουλος (36’ Μπλετσάκης), Αυγερινός, Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος (76’ Μπάμιατζης), Λιβάνης, Δημητρόπουλος , Καταβάτης, Αντωνόπουλος (85’ Δημητρόπουλος), Μπισμπάρδης, Μηλαδόπουλος.

ΕΝΙΠΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Δ. Τσίκληρας, Βαγγόπουλος, Κωτσάκης, Κύτταρης, Μπιλάι, Παπαδάτος (70’ Θ. Νανόπουλος), Οικονομίδης (75’ Κ. Νανόπουλος), Π. Τσίκληρας, Αλαϊμπέου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος