FOLLOW US: facebook twitter

Σπουδαίο «τρίποντο»

Ημερομηνία: 14-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

aias

Εθνικός Αμπελοκάμπου- Αίας Γαστούνης 2-0

Σημαντική νίκη για τον Εθνικό, που έστω και δύσκολα έκαμψε με 2-0 την αντίσταση του ουραγού κι άποντου Αίαντα. Έτσι η ομάδα του Βασίλη Αντωνιάδη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όσο μπορούσαν και μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ στο 5’ με τον Κολούρη. Όμως στο 14’ οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους καλή στιγμή ευτύχισαν να προηγηθούν, όταν από σέντρα του Κοκολάκη ο Τσώλος προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά, η οποία τελικά κατέληξε στα δίχτυα του συμπαίκτη του τερματοφύλακα Τσαμπά. Και με αυτογκόλ έγινε το 0-1. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους αλλά και να πετύχουν κι ένα δεύτερο τέρμα, ώστε να σφραγίσουν τη νίκη. Και το πέτυχαν στο 55’, όταν ο Παναγιωτόπουλος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και με πλασέ σε κενό τέρμα έγραψε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φλίγκος, Κ. Τσακοπιάκος, Κοκολάκης, Φλεβοτόμος, Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Ηρ. Μαγκαφάς (67’ Γεωργίου), Νικολόπουλος (46’ Αγγελόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος (80’ Βασιλακόπουλος).

ΑΙΑΣ: Τσαμπάς, Τσώλος (85’ Κατσανάκης), Σταματάτος, Κώστα (60’ Παναγιωτόπουλος), Παπαστεργίου, Γεωργόπουλος, Βυθούλκας, Δημητρίου, Κουλούρης, Αθανασακόπουλος, Τσουραπάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος