FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η 4η εθελοντική αιμοδοσία στο Γιαννιτσοχώρι από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου

Ημερομηνία: 27-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53496″ img_size=”full”][vc_column_text]Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σημαντική συμμετοχή και η 4η εθελοντική αιμοδοσία Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Γιαννιτσοχωρίου που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο την Κυριακή με την συνδρομή γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Παράλληλα ο Σύλλογος συγκέντρωσε φάρμακα από τις προσφορές των συγχωριανών τους για να τα παραδώσει στους Γιατρούς χωρίς σύνορα. Μια διπλή σημαντικη πρωτοβουλία και προσφορά ζωής από το Γιαννιτσοχώρι.

Ο Σύλλογος γονέων απευθύνει θερμές ευχαριστίες  στην γιατρό κα Μπάτσου Καλλιόπη, στις νοσηλεύτριες κα Καπράλου Μαρία και την κα Σελούλη Κανέλα – Νεκταρία, στους οδηγους ασθενοφόρου κο Μπιρπανάγο Νίκο και κο Γιαννόπουλο Γιώργο, το τμήμα αιμοδοσίας νοσοκομείου Κυπαρισσίας, τον κο Βουρλιά Ευστάθιο διευθυντή του σχολείου τον κο Θεόδωρο Κόλλια που πάντα καλύπτει τις εκδηλώσεις του συλλόγου και φυσικά σε όλους όσους προσέφεραν φάρμακα για τους Γιατρους του Κόσμου. Επίσης και εκείνους  που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα αλλά ήρθαν και γιόρτασαν μαζί τους  την προσφορά ζωής.

«Οι περισσότερες ευχαριστίες όμως ανήκουν στους εθελοντές αιμοδότες μας που πέρα από κάθε προσδοκία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και με περίσσευμα ψυχής και ανθρωπιάς έδωσαν το αίμα τους για να προσφέρουν ζωή.»[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1519664983416-c3a92396-0a5f-6″ include=”53497,53498,53499″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot